Винстрол (Станозолол) и Туринабол цикъл за релеф

»
»

Един от най-добрите цикли за релеф е с Туринабол (орален препарат) и Винстрол (инжекционен препарат). Съчетанието на тези два продукта е доста смайващо, тъй като атлетите които ги приемат споделят че покачват по-малко но за сметка на това по-чиста, плътна и качествена мускулна маса. Този цикъл може да продължи от 8 до 10 седмици минимум. Приема на тези два препарата е както следва: Туринабола се приема всеки ден без значение дали сте в тренировъчен или извън тренировъчен ден по 25 мг сутрин и 25 мг вечер преди лягане, без значение преди или след хранене. Туринабола е мек анаболен стероид, което му позволява да се приема по-продължително време от атлети и спортисти, което го прави доста предпочитан заради слабата си андрогенност и ароматизация (странични ефекти). Винстрола се инжектира 3 пъти седмично (понеделник, сряда и петък) час, час и половина преди тренировка. Инжекционният вариант на Винстрола (станозолол) се предпочита пред оралния вариант поради простата причина че той почти не натоварва черния дроб и има слаба ароматизация (странични ефекти). Крайният резултат от тези два продукта е наистина невероятен. Туринабол и Винстрол чудесно се съчетават със следните препарати:    

- Пропионат  за повече сила                                                  

-Примоболан за повече релеф                                          

-Болденон за повече обем и сила                        

-Мастерон за повече плътност                                              

Туринабол и Винстрол са едни от най-предпочитаните продукти от атлети заради тяхната слаба ароматизация и водна задръжка.

 

За всеки желаещ Anabolicbg.com ще изготви индивидуален анаболен цикъл, тренировъчна схема, хранителен режим.

За да сте сигурни че използваните от вас продукти са с доказан произход и качество поръчвайте от Anabolicbg.com


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката