Анавар, Винстрол и Пропионат - комбинация (прием)

»
»
»

Това е комбинация с един орален и два инжекционни анаболни препарата.

Анавар (Оксандролон), Винстрол (станозолол) и Тестостерон пропионат е мощна комбинация за покачване на по чиста, плътна и релефна мускулна маса. Освен това тези, които решат да ползват тази стероидна схема, ще придобият голям приток на сила не само по време на тренировка но и през целия период на цикъла. Един от плюсовете при комбинацията на Анавар (Oxandrolonе), Винстрол (Станозолол) и Тестостерон пропионат е, че не се наблюдава водна задръжка. Тази схема е подходяща както за напреднали така и за начинаещи бодибилдъри (атлети).

Първа седмица -Анавар 20мг преди тренировка 40,45мин. всеки ден без прекъсване. Винстрол се слага понеделник и четвъртък час час и половина преди тренировка. Тестостерон пропионат се инжектира вторник и петък час преди тренировка.

Втора седмица - Анавар 20мг сутрин и 20мг след обяд преди тренировка 40,45мин. Винстрол се слага понеделник, сряда и петък час час и половина преди тренировка. Тестостерон пропионат се инжектира също понеделник, сряда и петък с една забележка, където се инжектира Vinstrol (Stanozolol) нищо друго не се слага там. Пропионат слагайте от другата страна.

Трета, четвърта, пета, шеста и седма седмица повтаряте като втора.

Осма седмица - Anavar (Oxandrolonе)20мг преди тренировка 40,45мин. Vinstrol (Stanozolol) се слага понеделник и четвъртък. Тестостерон пропионат се инжектира вторник и петък.

 Забележка: Където се инжектира Винстрол нищо друго не се инжектира там.

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката