Biotech Pharmaceutical

»

21.00 лв. Pregnyl 5000 IU - Прегнил 5000 IU
Biotech Pharmaceutical

Pregnyl 5000 IU висококачествен Прегнил 5000 единици, протектор за след тежък стероиден цикъл.

56.00 лв. Testo 100 (Тестостерон пропионат)- 10 ампули 1мл/100мг
Biotech Pharmaceutical

При интензивни и силови тренировки, където силата и издръжливостта са от огромно значение ползвайте Testo 100 (testosterone propionate).

79.00 лв. Turinabol (Туринабол)- 100 таб x 10 мг
Biotech Pharmaceutical

Ако искате да запазите силата и издръжливостта си при сваляне на ненужните килограми ползвайте Turinabol на Biotech Pharmaceutical.

80.00 лв. Testo 250- Тестостерон Енантат 10 ампули x 250мг/мл
Biotech Pharmaceutical

Доста ефективен препарат за трупане на твърда и обемна мускулна маса. Много ефективен за тежки натоварвания. Действието му се усеща около втората седмица на цикъла.

85.00 лв. Дека - Nandrolone decanoate 10 ампули x 300мг/мл
Biotech Pharmaceutical

Изключително ефективен препарат за трупане на килограми и сила. Използва се и в медицината за възстановяване след тежки контузии и травми. Маскимална употреба на Дека дураболин от 10 до 12 седмици.

129.00 лв. Анавар (Оксандролон)
Biotech Pharmaceutical

Напълно безвреден и безопасен този препарат, ще ви избави от излишните килограми и мазнини. Масово се използва от жени, тъй като не влияе върху нивата на тестостерон.

62.00 лв. Stanozolol ( Стромба )- 100 таб х 10 мг. Станозолол
Biotech Pharmaceutical

Стромба (Станозолол) е най- мекият, и лек препарат след Анавара, предпочитан от всички спортисти ( атлети). Максималният цикъл с препарата е от 10 до 12 седмици.

146.00 лв. Oxymetholone- Анаполон 100 таб х 50 мг
Biotech Pharmaceutical

Най- бързият препарат за качване на мукулна маса, сила и енергия. За по- големи резултати се комбинира с Дека, Сустанон и Енантат.

52.00 лв. Methandienone - Метандростенолон 100 таб х 10 мг
Biotech Pharmaceutical

Най- често използваният препарат за бързо покачване на мускулна маса, сила и енергия. Метандростенолон бърз и ефективен. За тези, които искат бързи резултати използвайте Метандростенолон.ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката