Коремни преси - изкарай плочките за плажа

»
»

За да изкарате коремната преса (плочките) трябва много работа и първата задача е изграждането на мускула. За тази цел трябва да включите в тренировките си упражнения за преса. Ако искате да акцентирате върху тази група много добър метод е да започвате тренировките с нея. Добра тренировка за преса е : 

- Коремни преси на римско столче 3-4 серии по 25-30 повторения ;

-Повдигане на краката от тилен лег 3-4 серии по 25-30 повторения ;

-Усукване вляво и вдясно на скрипец 3 серии по 25-30 повторения ;

-Гръбни екстензии 3 серии по 12-15 повторения.

Други ефективни упражнения за коремната мускулатура са  КРЪНЧ ПРЕСИ. Те се изпълняват по следният начин : за целта легнете по гръб на пода с изпънати крака. Бавно повдигнете глава от пода като същевременно повдигате и колената. Протегнете ръце напред, към колената си. След като задържите няколко секунди се върнете в изходна позиция. По време на изпълнението на крънч пресите се стремете погледа ви да е насочен напред, а гърба ви да е изправен. АКЦЕНТ : коремните мускули са под постоянно напрежение. Съвет : повдигайте торса и краката от пода бавно и постепенно и по същият начин ги връщайте в изходна позиция. 

Коремната преса е съставена от мускулни влакна, които се възстановяват изключително бързо, ето защо правете по-къси движения без да почивате в най-горно и най-долно положение. По време на изпълнение на упражненията мускула трябва да бъде винаги под напрежение, това важи и за всяка друга мускулна група която тренирате. Ако искате да изградите обем на коремната преса е добре да добавите тежест в ръцете пред гърдите или зад врата при коремни преси на римско столче и да хванете дъмбел с краката за повдигане на краката от тилен лег. Тежестта изгражда мускула. Редовните тренировки ще укрепят коремните мускули и ще им предадат желаната форма. Ако искате да постигнете максимален ефект от тренировъчните схеми за изкарване на коремна преса, трябва да включите и хранителен режим (диета) . Като начало може да приложите едно просто правило, не приемайте никакви въглехидрати след 18 часа - вашата вечеря може да бъде със салата и месо.

Anabolicbg.com може да изготви на всеки клиент тренировъчна програма, хранителен режим,стероиден цикъл.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката