Протеинова диета

»
»
»

Какво представлява протеиновата диета?

Протеиновата диета основно означава, протеинов прием във всяко едно от храненията. Тя може да се  използва за покачване на чиста мускулна маса или за премахване на ненужните килограми, като запазвате обема на мускулите. За да бъде успешна една протеинова диета е много важно каква храна, какво количество, колко често, и по кое време вие ще приемате. Другият важен момент е тренировката. За да бъдат постигнати желаните от вас резултати чрез хранителният режим е добре, той да бъде добре съчетан с тренировъчен режим и режим на възстановяване. Ето един примерен режим който ще ви помогне да покачите чиста мускулна маса. 

Закуска : омлет от яйца съдържащ 8 белтъка и парченце обезсолено сирене, чаша портокалов сок (фреш) и филя хляб. Хранителна стойност : 38 гр протеин, 80 гр въглехидрат, 2 гр мазнина.

Обяд : телешка пържола със 100 гр варен ориз. Хранителна стойност : 51 гр протеин, 60 гр въглехидрат, 12 гр мазнина.

Вечеря : 250 гр бяла риба, рибно филе или риба тон, 1 варен картоф и зелена салата. Хранителна стойност : 47 гр протеин, 50 гр въглехидрат и 20 гр мазнина.

По време на диетата не трябва да консумирате : сладки неща, вафли, пасти, торти, бисквити, конфитюр и други подобни. Никакви тестени изделия от рода на пица, баница, всички видове закуски. Никакви макарони, паста, спагети, равиоли и други такива.

Забележка : месата се консумират варени, печени или на скара.Яйцата трябва да са варени или на омлет. Салатите могат да се овкусят с малко лимонов сок, зехтин, но съвсем пестеливо без никаква сол и други подправки.

Дозата протеин за мъже е 3 гр. на килограм телесно тегло, тоест 90 кг. мъж трябва да приеме 270 гр. протеин  на ден. За жени дозата е около 2,5 гр. на килограм телесно тегло, което ще рече, че жена тежаща 60 кг. трябва да приеме 150 гр. протеин на ден.

По време на протеиновата диета е добре да консумирате колкото се може по-голямо количество вода. Тъй като приема на вода ще помогне за по бързото разграждане на подкожните мазнини и ще запази вашето тяло от дехидратация (обезводняване).

Anabolicbg.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма, хранителен режим, тренировъчна схема, стероиден цикъл.

  


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката