Предмишници - съвети и упражнения

»
»

Тази мускулна група не е маловажна, тя е като пехотата в армията, но за да е силна, ефикасна и обемна се нуждае от тренировки. Тренировката за предмишници може да я включите в дните когато тренирате бицепс, трицепс, гръб. Предмишниците се тренират 2 или 3 пъти седмично.Това е и единствената мускулна група която се натоварва докато тренирате всички други, с изключение на тренировката за крака. Предмишниците лесно се помпят с кръв но това дава лъжливо чувство че са натренирани, затова ги тренирайте с големи тежести. Само така те ще се развиват и ще получат така желания мускулен растеж. Включете 4 серии от всяко упражнение, описано по долу, като ги изпълнявате последователно, без почивка. Всеки път, когато ги изпълнявате променяйте реда им. Ще завършите тренировката с висене от лост за набиране за време, като почивката между отделното висене се определя от времето, което сте висели на лоста разделено на две или ако сте висели 42 секунди ви се полагат 24 секунди почивка. Движенията: сгъване за предмишници, разгъване за предмишници, ръкостискане с дъмбел (движите палеца към тялото и обратно както при ръкостискане) държейки чифт дъмбели, пружина за ръка. Всяко от трите упражнения изпълнявайте с тежест, с която можете да изпълните 10-12 повторения в първата серия, 15-20 повторения за втората серия, 20-25 повторения за третата серия и над 25 повторения за четвъртата серия. 


ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката