Как да отключите растежа на мускулната маса

»
»

Съкратете обхвата на движението, за да увеличите напредъка си.

Културистите рядко заключват позицията на ставите, те предпочитат да използват по-кратък обхват на движението, за да държат мускулите в постоянно натоварване. Наречен: постоянно напрежение, с този трик може да преодолеете настъпилия застой и да запазите ставите си. Изпробвайте този начин както за сложни, така и за изолиращи движения. Например - при раменна преса с дъмбели наведете тежестта до позиция, в която усещате леко разтягане в рамената, но не ги спускайте до край; след което ги изтласкайте нагоре до три четвърти от обхвата на движението, като отново не заключвате позицията им. Тъй като тежестите не се поддържат от ставите или съединителната тъкан, в който и да е край от движението, мускулите (в този случай раменните) работят на максимум през цялата серия. Това означава, че ставите няма да бъдат натоварвани от големите тежести. Ако имате някаква стара травма, това е начинът, по който няма да я активирате.

Частични повторения: използвайте постоянното напрежение в края на дадена серия. Първоначално изпълнявайте движението в пълен обхват, след което до отказ, след което до три четвърти от обхвата. Това ще увеличи обема на серията, но ще увеличи и напредъка ви.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката