Услуги

»

Писна ли ви да уцелвате фалшиви стероииди-ментета? Котато става дума за фалшиви спортни стимуланти, анаболни и андрогенни стероиди в спортните среди може да се говори много, и темата няма край.

Клиентите на  АНАБОЛИК БГ са доволни от направените  поръчка и покупката. Доволни са от  услугите и отношението към клиента, които получават, защото ние сме професионалисти с дългогодишен опит в сферата на предлагане, поръчка, купуване и доставка на спортни стимуланти, анаболни и андрогенни стероиди, лекарствени препарати, хранителни добавки, сексуални стимуланти и афродизиаци и сме на разположение ежегодно,  24/7.

Всички предлагани анаболни андрогенни стероиди, стероидни препарати и лекарствени продукти, които се предлагат в АНАБОЛИК БГ са с доказано фармацевтично качество. Също така, наред с анаболните стероиди, ние предлагаме на клиентите си и  услуги за начинаещи и напреднали бодибилдъри и спортисти, които целят постигане на максимални качествени резултати. Наборът от услуги, които ще откриете при нас е следния:

 • Поръчка на Анаболни стероиди
 • Тренировъчни програми
 • Хранителни режими
 • Стероидни схеми
  • Цикъл с Метан, Дека и Сустанон
  • Мастерон срещу Параболан
  • Стероиди за маса
  • Стероиди за релеф
   • Анаболи за отслабване
   • Stromba и L-Carnitine за отслабване
  • Стромба и Анавар

В случай, че имате нужда от бърз съвет или от консултация – използвайте формата за контакти– горе в дясно. Може да питате за всичко, което ви интересува, а ние ще отговорим възможно най-бързо.

Човешкото тяло е система, която  се състои от милиони клетки. Всяка една от тези клетки има различни функции. Клетките имат различен живот и не растат еднакво бързо. За нас интерес представляват мускулната маса и сила. Затова наблягаме върху въздействието върху клетките на мускулите. Стероидите по химичен състав са комплексни молекули, които циркулират в кръвта. Често стероидите биват определяни  като носители на съобщения, или така наречените вестители. Те дават на мускулните клетки команда да произвеждат или повече белтъчини (мускулна маса) или повече креатинфосфат (прираст на сила). В зависимост какъв ефект целим, се избира и  типът на приемания  стероид.

Същестуват т.нар. нeaктивни вестители, които циркулират в свободна форма в кръвта.Те не са свързани с някой кръвоносен съд. Неактивните вестители не са клетъчно активни. Те са свързани с задържащи андроген глобулин. В аминокиселинната среда на всяка една мускулна клетка плуват милиони микроскопични стероидни рецептори. Стеродитие, били естествени или генерични, изкуствени, се свързват с тези стероидни рецептори. После биват пренесени до клетъчното ядро, където изпълняват своята работа. Колкото по-голям е броя на свободни стероиди в кръвта, толкова по-възможно е стероидите да се свържат със стероидни рецептори.

Повечето стероиди се свързват силно с АВО /задържащите андоген глобулини/. Може би над 90 % от стероидите в кръвта са свързани с АВО. Има и стероиди, се намират винаги в свободна форма в кръвта, те циркулират свободно и не се свързват с АВО.  Понякога се случва определени стероиди толкова здраво се свързват с задържащите андоген глобулини, че други стероиди не успяват свържат, а се изместват и чрез тях от глобулините и пак достигат до кръвта в свободна форма.

Directory.bg


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката