Стромба и L-Carnitine преди лятото

»
»

 Станозолол  се използва от почти всички спортисти, приемащи анаболни препарати. Stanozolol действа включително и като  обезводняващ и изгарящ мазнините медикамент за отслабване. Комбинацията на Stromba с L-Carnitine е безмислена, тъй като двата препарата нямат нищо общо помежду си.  В стероидния цикъл за изсушаване или отслабване, орелефяване, изчистване и не е необходим L-Carnitine като допълнително средство.Спортисти, които използват вече Станозолол няма смисъл да употребяват и  L-Carnitine. Средствата за  закупуване и хранителната добавка Л-карнитин са  безпредметни, безполезни! Разбира се L-Carnitine е една приятна хранителна добавка. Нейната основн и най-важна функция е подпомагане на сърцето. Л-Карнитин се препоръчва за употреба предимно сред жени.  тъй При мъжете не може да усети така добре този ефекта на този продукт както  при жените. Същото важи и за друг анаболен стероид Анавар. Например при мъжете дозата е от 40 мг до над 100 мг дневно, за  жените се препоръчва в много по-ниски количества от порядъка на 5 – 10 милиграма.
За да научите повече за отслабване, цикли и друга информация можете да изпратите запитване, или да прочетете друга информация в СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ - Цикъл със Stromba и Anavar.

 

ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката