Вижте кои храни изграждат мускулите

»
»

Ето едни от основните храни, които изграждат големите мускули.

1.Говеждо месо - Съдържа голям процент протеини, желязо, цинк, витамини B6 и B12, фосвор и рибофлавин. Приносът на говеждото месо за изграждането на мускули е клинично доказан от множество изследвания. В 30 гр. говеждо се съдържат 7 гр. чист протеин. Консумирайте 3-4 пъти седмично.

2.Пилешко месо - Богато е на голям процент витамини А, D и Е, както и на витамини от групата B, има и високо съдържание на важни минерални вещества, като фосвор и желязо. Пилешкото месо има по-малко съединителна тъкан, ниска температура на топене и затова е лесно усвояемо. В 100 гр. пилешко се съдържат 24 гр. висококачествен протеин.

3.Риба - Тя е един от най-добрите източници на омега 3 мастни киселини, които пречат на спада на протеините след тренировка и помагат на мускулите да се възстановят. Рибата е богата на B12 и ниацин, който помага за намалянето нивото на холестерола. В зависимост от вида риба, в 100 гр. се съдържат около 19 гр. протеин.

4.Яйца - Това е друг богат източник на чист протеин, като в едно средно голямо яйце се съдържат 6 гр. протеин. В жълтъкът му се съдържат повечето хранителни вещества - витамини A, D, E и B12, който е необходим за разграждането на мазнините и свиването на мускулите.

5.Грах, Леща и Зелен фасул - Тези храни съдържат не само много полезни за мускулите протеини но и въглехидрати, както и полезното за кръвта желязо. С една дума те са комбиниран източник на протеин и желязо. Половин купичка грах съдържа 4,5 гр. протеин 12 гр. въглехидрати и 1,3 мг. желязо. В поливин купичка леща се съдържат 7 гр. протеин и 15 гр. въглехидрати. Половин купичка зелен фасул съдържа 3 гр. протеин, 5,5 гр. въглехидрат и 1,6 мг желязо.

6.Плодове - Те са богати на вода и относително бедни на енегия. Не съдържат мазнини и затова са особенно полезни при диети. Плодовете са основен източник на витамини, влакнини, въглехидрати и минерални вещества. Съдържат полезни вещества, които немогат да се набавят от нито един друг източник на храна. Основния въглехидрат в плодовете е глюкоза и фруктоза.

 7.Ядки - Те са чудесен източник на протеини с разстителен произход, както и на фибри. Всички видове ядки съдържат много витамини A, E и група B, а също и много микро елементи: калий, калций, фосфор и желязо. Трудно може да се каже кой вид ядки е най полезен, защото всеки вид ядки е уникален по състав. В 2 с.л. бадеми се съдържа 4 гр. протеин.

 

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката