Trusted Nutrients Pharma

»

160.00 лв. Tn Bulk Mix- Дростенолон Енантат, Тренболон Енантат, Тестостерон Енантат, Болденон 650мг/мл
Trusted Nutrients Pharma
160.00 лв. Tn Cut Mix- Нандролон пропионат, Тренболон Ацетат, Станозолол, Дростенолон пропионат 375мг/мл
Trusted Nutrients Pharma
90.00 лв. Winstrol (Stanozolol)- Винстрол Станозолол 10 мл флакон 75мг/мл
Trusted Nutrients Pharma

За тези, които желаят перфектна спортна форма да премахнат ненужните килограми и да изградят чисти и релефни мускули ползвайте Winstrol (Stanozolol).

120.00 лв. Trenabol (Trenbolone acetate)- Параболан 10мл флакон x 100мг/мл
Trusted Nutrients Pharma

Мощен анаболен препарат за трупане на чиста и релефна мускулатура. Trenabol на Tn Pharma се използва и за премахване на подкожните мазнини и сваляне на излишните килограми.

98.00 лв. Anadrol (Анадрол)- Анаполон 50 таб x 50 мг
Trusted Nutrients Pharma

Единственият орален препарат с, който, ще натрупате за най- кратко време огромен прираст на обемна и твърда мускулна маса. Максималният дневен прием е до 75 мг.

80.00 лв. Testoviron- Testosterone Enanthate 10 мл x 250 мг/мл Тестостерон енантат
Trusted Nutrients Pharma

Енантат е силен и мощен Тестотерон за покачване на доста килограми и сила. При ползванео му се наблюдава много слабо изразена водна задръжка.

96.00 лв. Нандролон деканоат (Дека Дураболин)- 10мл флакон x 400мг/мл
Trusted Nutrients Pharma

Това е силно анаболен и качествен препарат за трупане на мускулна маса и сила. Особнно популярен сред трибойците и пауърлифтърите. Минималният цикъл с препарата е 8 седмици.

60.00 лв. Дианабол (Dianabol) - Метандростенолон 100 таб x 10 мг
Trusted Nutrients Pharma

Бърз и силен орален препарат за покачване на мускулна маса и сила. При употреба е изключително ефективен за постигане на желаните резултати. Това е един от най- популярните и използвани препарати в спортните среди.

90.00 лв. Туранабол- Turanabol 100 таб х 10 мг
Trusted Nutrients Pharma

Туранабол на TN (Trusted Nutrients Pharma) е лек и безопасен препарат, който покачва минимално мускулната маса, но за сметка на това тя е качествена и релефна. Заради положителните качества на препарата често е предпочитан и използван от жени.

60.00 лв. Testovis- Тестостерон пропионат 10ml 100 мг/мл
Trusted Nutrients Pharma

Тестостерон пропионат спада към така наречената група на меките и леки препарати, които имат много добър анаболен ефект и същевременно с това не допринасят за странични ефекти за човешкият организъм.

120.00 лв. Анавар Оксандролон инжекционна форма - 10 мл 70 мг/мл
Trusted Nutrients Pharma

За първи път в България, бърза и ефективна Инжекционна форма на Анавар, за чиста и релефна мускулна маса. За по- добри резултати се комбинира лесно с почти вички препарати.

65.00 лв. Stromba Stanozolol 10 mg 100 таблетки - Стромба Станозолол
Trusted Nutrients Pharma

Стромба (станозолол) най- предпочитаният и използван препарат за релеф, плътност и обем на мускула. Един от най- леките препарати на таблетна форма.

139.00 лв. Anavar Oxandrolone 10 mg/100 таблетки - Анавар Оксандролон
Trusted Nutrients Pharma

Анавар на TN най- качественият препарат на пазара. 100% гарантиран произход.Предпочитан от абсолютно вички спортисти (атлети).ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката