Анавар (Оксандролон) - прием, цикъл, комбинация

»
»

Анавар Оксандролон Anavar OxandrolonАнавар (Оксандролон) е най-мекият анаболен стероид от всички останали. Търговското наименование на препарата е Anavar а съставката е Oxandrolon. Той не задържа вода, не ароматизира и не повишава кръвното налягане. При неговото ползване не се наблюдават странични ефекти. Ето защо поради тези му качества Анавар (Оксандролон) е най-предпочитаният анаболен стероид от почти всички атлети и спортисти. Този препарат има и широко приложение в медицината.Той се предписва за лечение при борба с рака. Има данни за пациенти в Америка които след лечение именно с този препарат са преборили тази коварна болест рака. Повечето от нас трябва да знаят, че Анавар спомага и за по-бързото разграждане на подкожни мазнини и свалянето на така нежеланите килограми. Анавар може да се съчетава с почти всеки препарат, в зависимост от това какъв искате да е крайният ефект. Приема му при цикъл може да продължи от десет до дванадесет седмици, като първата седмица приемате по 20 мг на ден 40-45 минути преди тренировка.Втората седмица 40 мг на ден, като 20 мг сутрин и 20 мг преди тренировка и третата седмица увеличавате приема на 60 мг, като 20 мг взимате сутрин, 20 мг преди тренировка и 20 мг вечер преди лягане, и така до края на цикъла. Забележка : предпоследната и последната седмица приемите намаляват постепенно. При употребата на Анавар не е необходимо ползването  на каквито и да е протектори или антиестрогени. Спортистите които искат да използват препарата трябва да знаят, че няма да покачат мускулна маса,но за сметка на това, мускулатурата ще изглежда плътна, релефна и ще свалите ненужните килограми.Комбинация на Анавар  с други препарати :

Стромба (станозолол) за повече сила и обем на мускулатурата;

- Примоболан за още повече релеф, плътност и сила;

- Пропионат за повече сила и издръжливост:

- Туринабол за още повече сила, релеф, плътност и обем.

Anabolicbg.com ще изготви на  всеки желаещ клиент самостоятелна тренировъчна програма, хранителен режим или стероиден цикъл.

За да сте сигурни,че използваните от вас продукти са с доказано качество и произход поръчвайте от Anabolicbg.com.

 


Анавар, Винстрол и Пропионат - комбинация (прием)ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката