Как да накарате тялото си да гори мазнини

»
»

Спортът играе главна роля тъй като ускорява метаболизма. Ако желаете да свалите излишните килограми трябва да тренирате в така наречената аеробна зона, в която се горят мазнините. Ако изберете по-висок интензитет, тялото няма да може да използва мазнините за енергия и ще започне да използва захарите. Ако пък предпочетете прекалено нисък интензитет няма да постигнете ефекта на горене на мазнини.

Как да разберете  аеробната и зона? - Получава се от максималния сърдечен ритъм - броя удари на сърцето в минута по време на тежко натоварване, но не е необходимо с точност да го изчислявате. Необходимо е само да използвате следната формула - от константата 220 да извадите годините си или ако сте на 35 години, макималния сърдечен ритъм е 185 удара в минута.

Как се горят мазнините? - Първо тялото трябва да освободи мазнините от резервите и чрез кръвния поток да ги достави до мускулите, където да бъдат изгорени. Истина е, че колкото повече (изразени,оформени) мускули имате, толкова повече мазнини ще изгорите. Това е причината да тренирате, когато оформяте фигурата си. Тялото започва да изпраща мазнини към мускулите чак след половин час натоварване в аеробната зона.

Каква храна да консумирате? - От голямо значение е и хранителния режим. Протеините играят главна роля в борбата срещу килограмите, те са незаменими вещества, които поддържат мускулната маса, което пък спомага за ускоряване обмяната на веществата и по-ефективно горене на мазнините. Важно е да се отбележи, че мускулите горят енергия дори когато не се натоварват. За това е добре да повишите приема на качествен протеин, както от естествени източници, така и под формата на хранителни добавки.

Когато целите загуба на излишни килограми не трябва да гладувате. В такъв случай тялото ще премине в режим на пестене на енергия, което забавя метаболизма и лишава мускулите от енергия. Това е така, тъй като мускулите черпят много енергия за функционирането си, от която тялото и жизненоважните органи се нуждаят. Постепенно тялото разбива мускулите, превръщайки ги в енергия. Това е естествената защита на тялото срещу глада, за това го избягвайте!

Вместо да понижавате консумацията на храна се опитайте да повишите енергията, която изразходвате. Когато тренирате с цел да намалите телесното си тегло, не забравяйте да приемате повече течности през целия ден, не само по време на тренировка. Тялото се състои от 70% вода, за това честия прием на течности подпомага правилното функциониране на цялото тяло. Важно е да имате предвид, че мъжете и жените имат нужда от различно количество енергия.

Избягвайте мазнини и пържени храни в реторантите. Прекалено мазните храни затрудняват организма, а излишната енергия се съхранява под формата на мастни резерви. Изберете плод и зеленчук, тъй като съдържат фибри. Изберете ястия с риба.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката