Комбинация (прием) на хранителни добавки при стероидни цикли

»
»

За разлика от анаболните стероиди, хранителните добавки могат да се взимат целогодишно. Те не са само препоръчителни, а задължителни. Хранителните добавки пазят мускулите от разпад и ги възстановяват след тежко физическо натоварване. Но са доста пренебрегвани поради факта, че някои от тях са по-скъпи от анаболните препарати. Ето и някои добавки, които може да използвате повреме на стероиден цикъл, което неименуемо ще доведе до по-големи резултати.

Глутамин, Аргинин, ВСАА, Аминокиселини, Комплексни Витамини и минерали.

Прием: 45 мин. преди тренировка се взима Глутамин, Аргинин, ВСАА и Аминокиселини.

Веднага след тренировка се взима Глутамин, ВСАА и Аминокиселини.

Вечер преди лягане Глутамин, Аргинин и ВСАА.

Дози: Глутамин - 4 до 5 гр. на прием; Аргинин - 3 гр. на прием; ВСАА - 3 гр. на прием; Аминокиселини - в зависимост от грамажа на дадената таблетка се взимат от 5 до 7 аминокиселини на прием.

99 % от хранителните добавки всъщност са аминокиселини, които изграждат мускулите в човешкия организъм. Аминокиселините са основният и най важен градивен елемент, който образува белтъчините в организма. От тях зависи и правилната работа на Витамините и Минералите в организма. От своя страна Аминокиселините се делят на Есенциални (незаменими) и Неесенциални (заменими). Ако е необходимо, организма може да произведе заменимите аминокиселини, но незаменимите неможе, затова е необходимо особенно при тежко физическо натоварване, да ги набавим под формата на хранителни добавки.

Важно: Затова Anabolicbg.com препоръчва употребата на хранителни добавки.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката