Хранителна пирамида

»
»

Хранете се по този начин за да постигнете целите си

1. Следете хранителните стойности не порциите - ако сте съвестни спрямо физиката си, е добре при вашето хранене да следите точната консумация на протеин, мазнини, въглехидрати както и цялостния калориен прием, а не големината на порциите. Всяка храна, която консумирате има определено количество протеин, въглехидрати и мазнини. За да изчислите какво количество от тях може да консумирате умножете телесното си тегло по цифрите посочени съответно за протеини, въглехидрати и мазнини. А те са :

-протеин от 2 до 3 грама за килограм телесно тегло ;

-въглехидрати 2 грама за килограм телесно тегло ;

-мазнини 0,8 грама за килограм телесно тегло ;

2. Направи настройки ако е необходимо - хранителните стойности и калориите са цифрите, от които трябва да започнете. Всеки атлет трябва да намери правилните стойности за тялото си. Може да експериментирате, като повишите протеина и мазнините или да наблегнете на въглехидратите, ако искате да покачите теглото си. Ако искате да понижите телесното си тегло - постепенно понижете приема на въглехидрати. Изпробвайте всяка промяна в продължение на поне седмица преди да предприемете нови поправки.

3. Спортно хранене - спортното хранене представлява консумираната храна преди, по време на и след тренировка, което може да повлияе на резултатите повече от колкото консумираната храна в останалото време от деня. Когато някой спортист е в режим на горене на телесни мазнини, се препоръчва да приема въглехидрати преди, по време на и след тренировка. Тогава въглехидратите отиват по предназначение - в мускулната тъкан. Когато спортиста цели да натрупа мускулна маса се добавят въглехидрати под формата на шейк към храненията преди и след тренировката и постепенно към други хранения за деня.

4. Мазнини - противно на общоприетото мнение, по време на диета, не е нужно да се понижава приема на мазнини. Загубата на мазнини идва най-бързо когато са намалени въглехидратите, а мазнини се използват като добър източник на енергия. Повечето от мазнините идват от храните съдържащи протеин, но и от авокадо, ядки, семена. Стремете се към 0,8 грама на килограм телесно тегло дневно.

5. Протеин - протеинът е основен компонент на мускулната тъкан, независимо каква цел гоните, консумацията му трябва да бъде висока. За повишаване на мускулна маса трябва да консумирате поне 2 грама протеин за килограм телесно тегло. В такъв случаи понижете приема на нишестени въглехидрати и увеличете консумацията на протеин, около 3 грама за килограм телесно тегло. Най-добрите източници на протеин са : пилешко месо, риба, телешко, пуешко, яйца и протеин на прах.

6. Въглехидрати - ефектът на въглехидрати върху инсулин прави въглехидратите и по-специално на вида нишестени въглехидрати - най-важният фактор при определянето на способността да трупате мускули, или да изчистите тялото си от излишни мазнини. Тоест колкото повече нишестени въглехидрати консумирате, толкова повече инсулин се освобождава. Въглехидратите, най-анаболния хормон в организма, насърчава растежа на  мускулите, но също така може да причини нежелано натрупване на мазнини. Ето защо когато изчиствате тялото си от излишни мазнини трябва да консумирате по- малко нишестени въглехидрати, за да поддържате нивата на инсулина ниски. Въглехидрати се съдържат в картофи, сладки картофи, ориз, макарони, овес, плодове и зеленчуци. Плодовете трябва да се консумират до 2 - 3 парчета дневно (излишната фруктоза се съхранява под формата на мазнини). Зелени зеленчуци могат да се ядат постоянно, независимо от целта. Консумирайте 2 грама въглехидрати на килограм телесно тегло по време на диета и 4 грама при покачване на мускулна маса.       


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката