Какво трябва да знаем преди употребата на стероиди, анаболи?

»
»

Ето няколко факта които трябва да знаем преди употребата на стероиди, анаболи!

Има много видове тренировъчни схеми по които бихте могли да тренирате. Но, всеки човек е строго индивидуален и сам избира тренировъчната схема по която да се готви, и която най-много и най-добре, ще напомпи или орелефи неговите мускули.

Минимум около четири - пет месеца е добре да използвате дадена тренировъчна схема, преди да решите да я замените с друга. Смяната с друга тренировка става единствено и само тогава, когато не сте доволен от моментната ви форма или имате прекалено дълъг застой на мускулите, тоест няма разтеж.

Много често се случва, когато начинаещи, или с малък стаж атлети се залъгват по това, че когато отидат в залата и видят по напомпани и корави от тях си мислят, че техните тренировъчни програми са по-добри.

Въобще не е така.

Трябва доста време и усилия преди да дойде даденият резултат.

Тренировъчните програми (схеми) се избират според това какъв краен резултат искате да постигнете. Доста често срещана грешка е пренебрегването на тренировъчните дни поради факта, че много спортисти не са запознати с начина на възстановяване. Тоест на организма са му нужни точно определени часове за възстановяване преди следващата тренировка.

Ето ви наколко примерни тренировъчни схеми:

1. схема. Понеделник - гърди, Вторник - гръб, Сряда - почивка, Четвъртък - ръце трицепс, бицепс, Петък - крака, рамене, Събота и Неделя почивка.

2. схема. Понеделник - гърди, Вторник - гръб, Сряда - ръце трицепс / бицепс, Четвъртък - почивка, Петък - крака, Събота - рамена, Неделя почивка.

3. схема. Понеделник- гърди/ бицепс, Вторник - гръб/ трицепс, Сряда - почивка, Четвъртък - крака, Петък - рамена, Събота и Неделя почивка.

4. схема. Понеделник - гърди/ бицепс, Вторник - гръб/ трицепс, Сряда - почивка, Четвъртък - крака/ рамене, Петък - трицепс/ бицепс, Събота и Неделя почивка.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката