Силово обръщане и клек - изчистете тялото си от излишните мазнини

»
»

Изградете функционална сила и изчистете тялото си от излишни мазнини с това упражнение

Силовото обръщане и клек с обръщане са две функционални движения, които ще ви помогнат да повишите силата си и да изчистите тялото си от излишните мазнини. Обръщанията се използват от атлетите тъй като изискват експлозивна сила и бързина при изпълнението си. Когато усъвършенствате правилната техника на изпълнение и добавите упражненията към тренировъчната си програма ще започнете да жънете успехи в покачване на силата си. Обръщанията натоварват почти всеки мускул в тялото - глутеуси, квадрицепс, задно бедро, гръб, рамена, ръце и естествено - мускулите на ядрото. Поради тази причина това упражнение е много подходящо за включване в широк обхват на тренировъчни програми. Можете да включите обръщания в деня за тренировка за гръб и бицепс или за метаболитно кондиционни тренировки. Обръщанията са невероятни бенчмарк движения. За да усъвършенствате обръщанията е необходимо да отделите достатъчно време и търпение, след което резултатите сами ще започнат да идват.

Изпълнение : 

1. На стойка за мъртва тяга оставете щанга, заредена с тежести. Приближете се към лоста с крака разтворени на ширината на рамената, стегнете коремната преса, разтворете лопатките на гърба и го изправете. 

2. Избутайте бедрата назад, за да се наведете. 

3. Вдигнете лоста от пода както при мъртва тяга. Когато лоста подмине колената ви експлозивно се изправете. 

4. Силата, идваща от бедрата ви спомага за издигане на лоста, докато ръцете ви само начертават траекторията, по която вдигате лоста.

5. Когато лоста достигне крайна горна точка, обърнете хвата си така че лактите ви да сочат напред, след което приклекнете, за да положите лоста върху рамената си. Ако това движение ви се струва непосилно може да опитате да изпълните преден клек с щанга.

Упражнение : Силово упражнение 5 серии по 3 повторения ;   


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката