Анавар и Туринабол - прием (цикъл) и характеристики

»
»

Анавар и Туринабол е една от най-добрите комбинации за релеф и сваляне на излишните килограми. Един от големите плюсове на тези два препарата е, че при тяхното ползване не се повишава кръвното налягане, няма водна задръжка, не са токсични за черния дроб и са идеални за ползване и от жени. След Анавара, Туринабола е най-мекия и безопасен препарат. Ето защо те могат да се използват и от спортисти, които се опасяват от появата или развитието на гинекомастия, която е така неприятна и нежелана. Както знаем, когато искаме да се оттървем от излишните килограми или искаме да правим релеф, заедно с това се понижава силата и високите тежести с, които сме свикнали да тренираме. Но, ако сте решили да ползвате комбинацията Анавар и Туринабол, това няма да се случи, напротив, забележете Туринабола увеличава силата и вие спокойно ще можете да вдигате желаните от вас тежести. Друг плюс при тази комбинация е, че ще имате и доста по-голяма издръжливост при тренировка, което прави Анавар и Туринабол доста използвани в леката атлетика. Продължителността на един такъв цикъл е минимум от 8 до 10 седмици, а максимум от 12 до 14 седмици. Анавар и Туринабол може да комбинирате със следните препарати:

1. Тестостерон пропионат - за още повече сила, издръжливост и плътност на мускула.

2. Винстрол (Станозолол) - за покачване на чиста и релефна мускулна маса.


ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката