Водата - основния стълб в човешкия организъм

»
»

Водата е основният стълб в човешкия организъм и никой няма да бъде изненадан, ако прочете, че тя е важна както за отслабването, така и за общото усещане за здраве. Тя поддържа цялото ни тяло - от освежаващия и подмладяващ ефект върху кожата до помоща за бъбреците, за да работят и функционират оптимално. Водата е определящ факор както в спорта така и извън него. Например, когато спортуваме ( тичаме, караме колело, вдигаме тежести в залата ) колкото повече вода приемаме толкова повече мазнини изгаряме. Водата разгражда подкожните мазнини и излиза през порите на кожата във вид на пот. Пиенето на повече вода помага срещу газове, обуздава апетита ни и е основен регулатор на кръвното налягане; ако усетите началото на главоболие, най-напред опитайте с чаша или две вода и проверете дали помага. Но не пийте прекалено много вода с яденето - имате нужда само от няколко глътки. Ако пиете много студена вода едновременно с храненето, ще залеете с нея храносмилателната система и ще затрудните процеса на преработка на изяденото и на усвояването на хранителни вещества. Необходими са около 2, 3 литра дневен прием вода за да се чустваме свежи и работоспособни.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката