Винстрол, Станозолол - прием, цикъл, комбинация

»
»
Vinstrol, Stanozolol (инжекционна форма) е един от най-меките и безопасни от всички останали инжекционни препарати. При приема му не се наблюдава водна задръжка, не е токсичен за черният дроб, не ароматизира. Именно за това той е най-предпочитаният от атлети и спортисти. Vinstrol, Станозолол е най-популярен сред билдери и бодибилдери и присъства в почти всеки техен стероиден цикъл, тъй като при неговото ползване той спомага за по бързото разграждане на подкожни мазнини, премахва нежеланите килограми и същевременно увеличава обема, силата, твърдостта и релефа на мускулатурата и тялото. Инжекционната форма е за предпочитане пред оралната, поради простата причина, че не натоварва черния дроб при усвояването му. За разлика от другите инжекционни препарати Vinstrol, Станозолол както и Примоболан и Parabolan (Trenbolone acetate) се инжектира мускулно по три или четири пъти седмично. Пример : понеделник, сряда и петък. Атлетите които решат да го ползват трябва да знаят обаче, че Винстрол, Станозолол се инжектира час, час и половина преди всяка тренировка, тъй като неговото действие започва много бързо непосредствено след неговото инжектиране. Цикълът може да продължи от десет до дванадесет седмици в зависимост от това дали ще го комбинирате с друг препарат или ще го ползвате самостоятелно. Един от големите плюсове на Vinstrol, Stanozolol е, че при неговото ползване не е необходимо да взимате протектори защото, както казахме той е мек препарат и не се наблюдават странични ефекти. Той чудесно се комбинира с почти всички орални и инжекционни препарати в зависимост от това какъв краен резултат искате да постигнете. Комбинация с други препарати : 

-Stromba (таблетна форма) за  по-голям обем, твърдост и релеф на мускулатурата;

-Anavar (Оксандролон) за повече релеф и плътност на мускула;

-Testosteron propionat за по-голяма сила, издръжливост и твърдост;

-Мастерон (Masterone) за увеличаване на релефа плътността и силата на мускулатурата;

Anabolicbg.com. предоставя на всеки желаещ клиент самостоятелна тренировъчна програма, хранителен режим или стероиден цикъл.


Винстрол, Мастерон и Стромба - прием и ефект - AnabolicbgЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката