Стероиди за релеф

»
»

Кои повече, кои по–малко, но всички анаболни стероиди  правят мускула плътен, твърд и обемен и го орелефяват. Не съществува универсален стероид за релеф. Всички цикли анаболни стероиди задължително протичат заедно с качествена тренировка, която е много по-важна от препаратите. Също толкова важно е и възстановяването, което освен препаратите – става със нощен сън от минимум 8 часа. Оставането в състояние на покой също е важно. То няма нищо общо със съня.  След тренировка е важно да се претоварвате. Препоръчва се пасивна почивка, по възможност без движени, до следващата тренировка.

Известни и предпочитани за релеф стероиди  са препарати от класа на Тестостерон пропионат, Оксандролона (активната съставка на суперизвестния Anavar), Winstrol (Stanozolol, Stromba), Хормон на растежа, Параболан (въпреки андрогенните свойства), Примоболан и т.н. Може би най-известната и успешна комбинации, използвана с цел оформяне на релеф и мускулатура, може да прочетете повече тук: Стромба и Анавар

Когато става дума за анабони стероиди, не се втурвайте да поръчвате и провеждате собствени тестове и експерименти. Имате възможност да отправите каквото и да е  попитате и ние от АНАБОЛИК БГ  ще отговорим максимално бързо на вашето запитване.

Често бодибилдъри, културисти, ентусиасти и напреднали спортисти си мислят, че знаят всичко за стероидите. Реално областта на стероидите е необхватна. Полето на стероидните препарати е неограничено.  Всичко трябва да се изпълнява с прецизност, точност и индивидуално отношение към всеки един. Стероидните препарати са задължителни за възстановяването след тренировка  и постигането на по-високи спортни цели и достигане на резултати. Анаболни стероиди не са единствените, които влияят за постигане на качествен желан резултат. Изискват се подходящ хранителен режим, тренировки и почивка. Пред вас се открива уникалната възможност да постигнете всичко, за което сте желали по най-рационалния начин със помощта на съвършено качествени методи, които можете да взаимствате веднага.


ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката