Анаболи за отслабване

»
»

Понятието Анаболи за отслабване звучи объркано и неточно. По принцип анаболните стероиди забързват метаболизма, който от своя страна кара тялото ви да стопи излишните мазнини. Тези анаболни препарати не са предназначени за отслабване! Употребата им с цел отслабване е  несъобразна и неподходяща. Стимуланти и препарати за отслабване съществуват под друга форма, например китайската Lida Daidaihua, която не спада  към групата на анаболните стероиди! Тъй като онлайн на пазара има много места, от които можете да поръчате и закупите Лида. Малко от тях, обаче, могат да предложат качествен продукт. Много от сайтовете продават капсули, които в общи линии представляват пудра захар в капсули. Анаболните стероиди са предназначени основно за мъже. Употребата им от жени е безоснователна и абсурдна. Лида Дайдайхуа действа и желаният резултат се постига за срок от един или два месеца. АНАБОЛИК БГ може да ви даде съвети за отслабване в залата и  да ви изготви индивидуален режим за тренировки, тъй като  нашите продукти са предназначени за различни цели.

Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Може да питате  за всичко, което ви интересува и очаквайте максимално бърз отговор на вашето запитване.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката