Употреба на Прегнил - PREGNYL

»
»

Прегнил  - PREGNYL

Представяме някои общи съвети за прием на Прегнил. При нужда от повече информация – нужна е консултация с лекар или фармацевт.

Прегнил съдържа хормон, известен като човешки хорионален гонадотропин hCG в доза 500, 1500 или 5000Ш за ампула.

PREGNYL се прилага инжекционно. Той е сухо вещество в стъклена ампула, което трябва да бъде разтворено с приложения разтворител.  Сухата субстанция съдържа hCG, манитол, динатриев хидроген фосфат, натриев дихидроген фосфат и натриева карбоксиметилцелулоза. Разтворителят съдържа натриев хлорид (°Mg) и дестилирана вода (1ml).

PREGNYL е от групата гонадотропини - хормони, които са незаменими за плодовитостта и възпроизводството.

Действие, приложение и употреба на PREGNYL

ПРЕГНИЛ проявява активност като лутеинизиращ хормон (LH). Последният има основна роля в естествената репродукция, който заедно с фоликуло-стимулиращия xopMOH(FSH), LH е необходим за правилния растеж и развитие на яйцеклетките при жената, за производството на сперма при мъжа, както и за производството на хормони при двата пола.

 

При жени:

PREGNYL не се използва при алергии към гонадотропините или някое от веществата съдържащи се в препарата. Нужни са също така редовни прегледи на яйчниците с ултразвук и изследване на кръвта за подбор на най-подходящата дневна доза.

Ако е предозиран Прегнил може да предизвика яйчниците ще бъдат свръх стимулирани и това да доведе до опасни усложнения, което много рядко се случва. Първите симптоми са болка в корема, която представлява важно предупреждение, особено ако е налице и поликистоза (наличие на множество кисти) на яйчниците.

Да не се използва, ако е установен андроген-зависим тумор - карцином на млечната жлеза или съмнение за такива.

При мъже - да не се използва прегнил, ако

  • е налице алергия към гонадотропините или някое от веществата съдържащи се в прегнил.
  • е установен андроген-зависим тумор - карцином на простатната жлеза или съмнение за такива.

Внимателно да се използва при момчета, които още не са навлезли в пубертета, а е необходимо лечение, защото PREGNYL може да стимулира повишена продукция на мъжкия полов хормон тестостерон, което може да доведе до преждевременно настъпване на пубертет и спиране на растежа.

Редовно следене от лекар е нужно, ако е налице

  • Заболяване на сърцето или кръвоносните съдове; при мъже - високо кръвно налягане;
  • Заболяване на бъбреците;
  • Епилепсия;
  • Мигренозно главоболие.

Няма данни за повлияване на действието на PREGNYL при едновременен прием на други лекарства.

Бременност.

След употреба на прегнил преди бременност е вероятно тя да е многоплодна - да се родят близнаци. Леко повишен риск за извънматочна бременност при жени с увредени маточни тръби. При жени, подложени на лечение за безплодие има леко повишен риск от настъпване на спонтанен аборт.

Pregnyl не трябва да се прилага по време на кърмене.

PREGNYL не оказва влияние върху активното внимание и концентрацията.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката