Алкохол със стероиди – информация от Anabolicbg

»
»

Алкохолът е познат на хората от праисторически времена. Най-често в миналото алкохол се е произвеждал от ферментирали жито и плодове, мед и мляко. С течение на времето алкохолът е ставал все по-силен и по-силен. Познат е като «дух на виното», «вода на живота», «огнена вода». От незапомнени времена алкохолът е част от живота и ежедневието, традициите и ритуалите на хората. В по-голямата част от света, алкохолни напитки се  сервират с храната, консумират се отделно. В някои култури е прието да се пие дори на обяд. Алкохолът събира  и разделя хората. Под влияние на алкохол се мотивира поведението в една или друга посока. Алкохолните напитки заемат  мястото в живота на повече от 80% в световното население. Все по-често се наблюдава тенденция у подрастващите да оптиват алкохол от все по-ранна възраст.
Различните хора реагират различно на един и същ вид алкохол, едно и също количество в зависимост от разнообразни фактори. Такива биха могли да бъдат – националността, расата, емоционалното състояние, физическото и социалното обкръжение.
С напредване на науката става ясно, че алкохолът не е толкова безобиден и безопасен. Освен промяна в настроението и поведението, алкохолът въздейства на всички системи и органи в тялото.
Широко разпространени са твърденията, че алкохолът обезводнява мускулите и подтиска имунната система. Подобни схващания са изцяло погрешни. В последните години бяха отхвърлени и така познатите теории за свободните калории в алкохола, калоричността на спиртните напитки и увеличаване на мазнините в следствие употреба на алкохолни напитки – например бирено коремче. Това са градски легенди, слухове, които се предават от уста на уста. Като такива те нямат истинна стойност и представляват просто една голяма заблуда, в която повечето хора избират да вярват.

При 10 – 16 седмична програма и цикъл анаболни андрогенни стероиди се стига неминуемо до хормонален дисбаланс в организма на спортиста. Бодибилдърите се налага да приемат лекарства за терапия след стероиден цикъла за да се преборят с този хормонален дисбаланс. Погрешно е да се смята, че алкохолът е по-вреден от анаболните стероиди. Но, алкохол със спортни стимуланти, стероиди, стероидни препати в комбинация е гаранция за увеличено  увреждащо действие. Когато се съчетаят анаболните андрогенни стероиди с прием на алкохол, тогава организмът бива много по-натоварен. Винаги е препоръчително употребата на алкохол да бъде умерена – както по време, така и преди и след стероиден цикъл. Трябва да се има предвид, че ако все пак се наложи да се прави сравнение между стероиди и алкохол, то алкохолът е по-вреден от стероидните продукти и спортни стимуланти. Алкохолът увеличава естрогенните нива, като същевременно с това спада отчасти нивото на тестостерон.
Оралните стероиди са известни с по-голямата си токсичност спрямо черния дроб. Самата употреба и приемане на орални стероидни препарати трябва да се прилага с изключително внимание. Като прибавим към това склонността на алкохола също да уврежда черния дроб, следва да заключим, че комбиниране на две токсични вещества за черния дроб е слабо казано безразсъдно и глупаво. Именно в областта на черния дроб и чернодробната функция се явява най-сериозното предупреждение при употреба на стероиди и алкохол. Относно мускулната маса, мускулите и телесните мазнини – съчетанието на алкохол и стероиди е без значение.

Най-важното, което трябва да се отчете, ако желаете да употребявате алкохол по време на стероиден цикъл е доза на стероидите. Твърди се, че 200 мл твърд алкохол седмично или няколко бири не биха били проблем.

Но имайте предвид, че  без употребата на алкохол, вие ще постигнете много повече!


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката