Правила и употреба на стероиди, анаболи

»
»

Едни от най-важните фактори за успех да направим желаното от нас тяло е правилната и точна употреба на препарати, стероиди, анаболи.

Много важно е, ако сме решили да правим цикъл да спазваме точно определени приеми на препарати. Затова, ако не знаете или не сте сигурни как да употребявате даден препарат се обърнете към нашият професионален екип.

Важно е да се знае, че стероиди, анаболи се взимат през точно определен интервал от време за деня в зависимост от това кой препарат и с каква цел искате да ползвате.

За жени и мъже приемите са различни, както и техните мг.

Всеки препарат отговаря строго индивидуално за своето предназначение. За това преди употреба трябва да сме наясно за какво точно служи избраният от нас препарат.

Много често напреднали спортисти, билдери обичат да казват,, колкото повече, толкова повече", но това не винаги е така, защото ако не спазвате дадените ви указания рискувате да си навредите.

Ако предозирате с даден препарат или претренирате с дадена мускулна група, няма да имате нужният успех и напредък. Това важи както за ползването на препарати ( стероиди, анаболи) така и за тренировъчните схеми ( програми ) .

Успехите които са постигнали всички атлети и билдери не се дължат само на даден стероиден цикъл ( препарат ) или дадена тренировъчна програма, но и на доста постоянство, лишения и време. Нужно е, даден период от време за постигане на желаният резултат.

 


ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката