Инжекционни анаболни стероиди

»
»

В АНАБОЛИК БГ имате възможност да откриете и прочетете разнообразна информация за всички интрамускулно инжектирани мастно- и водноразтворими анаболни стероиди. Ние ви предлагаме пълен диапазон от спорнти стимуланти, стероидни продукти и медикаменти на световнопризнати фирми с доказани качество и произход, които действат отлично и акуратно.

Мастноразтворими и водноразтворими анаболни стероиди се инжектират интрамускулно. Местата, на които се поставя инжекцията са: задни части, делтовиден мускул, от страни на бедното. Тези места предлагат най-много място за усвояване и абсорбация на интрамускулната инжекция анаболни стероиди. Тя се трябва да се поставя дълбоко в мускула, изключително внимателно, за да не бъдат засегнат нервите или кръвоносните съдове.

Дупето, или средния глутеус е най-добро място за поставяне на инжекция. За по-конкретно, инжектирането на анаболни стероиди става в горния десен квадрант на задната част на дупето. Този сектор на средния глутеус е познат с най-малко нервни окончания, най-плътен е и в него се намират най-малко кръвоносни съдове.

Когато купувате игли за спринцовки, убедете се, че са специално игли за мускулна инжекция. Недопустимо е използването на игли за подкожни или инсулинови инжекции.

Първото и най-важно нещо е старателно измиване на ръцете, последвано от почистване с напоен със спирт тампон на мястото, където ще се прилага интрамускулното инжектиране. Забождането на иглата в мускула става с бързо движение дълбоко в мускула. Съдържанието на спринцовката се избутва равномерно и бавно. За по-безболезнено инжектиране се препоръчва съдържанието на инжекцията да бъде затоплено до нивото на телесната температура. Максималното препоръчително количество инжектиране на разтвор наведнъж е 3 кубика. След като цялото съдържане е инжектирано, спринцовката заедно с иглата се изважда бързо и мястото на инжектиране се натиска с леки масажни движения с памучен тампон.

Повече информация за правилния начин на инжектиране на анаболни стероиди може да откриете тук:


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката