Трицепси за огромни ръце

»
»
»

Това всъщност са триглавите мишнични мускули, които са и най-големите на ръцете. И трите им глави (външна, средна-дълга и вътрешна) са разположени по продължение върху задната страна на мишницата и се залавят от долната страна с общо сухожилие за лакетния израстък. От горе дългата е захваната за ръба на лопатката, а другите две - направо за мишничната кост. Основната функция на трицепсите е разгъване (екстензия) в лакетните стави. Те обаче имат и второстепенно действие (най-вече заради дългата глава) - теглят мишниците назад и ги привеждат към тялото.

Всички упражнения за развиване на трицепсите са изградени на базата именно на тези функции и естествено са свързани с екстензия в лактите. В зависимост от положението на ръката спрямо тялото обаче може да бъде натоварвана приоритетно една или друга тяхна част. Така например всички френски вдигания (с щанга, с дъмбел, на скрипец, от стоеж, седеж, полулег или лег), изпълнени с повдигнати нагоре ръце (лакти до главата) въздействат по-добре върху горните им части (тези непосредствено до рамото). Разгъванията на ръцете надолу (на скрипец) пък развиват по-долните им части. Използването на "чуков хват" въздейства предимно върху дългата глава, разгъванията в подхват натоварват и трите глави, а завъртанията на ръката навън предизвикват максималната контракция на външната глава.

Всичките тези тренировъчни тънкости може да използвате при оформяне на вашите трицепси. Преди това обаче ще трябва да изградите тяхната мускулна маса, което става най-бързо чрез използването на три "базови упражнения".

- повдигане на щанга от лег с тесен хват (15-20 см);

- повдигане на щанга от лег с тесен подхват;

- кофички между две пейки (ръцете на едната, краката на другата).

При тях трицепсите се съкращават по цялата си дължина, усилието е разпределено равномерно между трите им глави и можете да използвате големи тежести.

И трите базови упражнения се изпълняват по метода "стрикт" (т.е чисто), като се стремите да използвате все по-големи тежести, запазвайки броя на повторенията.

За мускулна маса тренирайте с 1-2 базови упражнения по 2-3 серии всяко, с по 6-8 повторения, 1-2 пъти седмично.

За да оформите вашите вече масивни трицепси, включете към едно от базовите упражнения 1-2 упражнения, изпълнени от различни положения, с различни хватове и под различни ъгли. Това позволява по-добро натоварване на отделните части и глави на мускула. Забележите ли, че дадена част изостава в развитието си, започнете тренировката с упражнението, въздействащо именно върху тази част. Едва след това пристъпете към базовото и другото оформящо упражнение.

За оформяне тренирайте с избраните 2-3 упражнения по 3-4 серии всяко, с по 8-10 повторения, 2 пъти седмично.

За сепарация (орелефяване) тренирайте с 3-4 упражнения по 4-5 серии всяко, с по 12-15 повторения, 2 пъти седмично.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката