Винстрол, Мастерон и Стромба - прием и ефект - Anabolicbg

»
»
»

Винстрол, Мастерон и Стромба е комбинация за покачване на чиста, обемнна и релефна мускулна маса. Този стероиден цикъл е доста силен и мощен, и е препоръчително да се ползва от напреднали атлети (спортисти). При ползването на тези три препарата няма да има никаква водна задръжка а подкожните мазнини ще се изчистят до минимум. Винстрол (Станозолол), Мастерон и Стромба (Станозолол) е идеалната комбинация да изглеждате внушително големи и релефни за лятото. Друг положителен ефект от тази комбинация е, че не е необходимо ползването или добавянето на други препарати към този цикъл за постигането на крайната цел. Друго, което трябва да знаете и да очаквате при ползването на тези препарати е, че може да се повиши кръвното налягане, но за да избегнете това, спазвайте посочените приеми и дози. Друг интересен факт за тези които искат да ползват тази стероидна схема е, че няма нужда от по строга диета или хранителен режим, защото действието при употребата на трите препарата Винстрол, Мастерон и Стромба (Станозолол) е достатъчно мощно за да се справи с излишните въглехидрати и мазнини. Продължителността на този цикъл е максимум 8 седмици. Това време е достатъчно за постигане на крайния резултат. 

Приемът е: - Стромба (Станозолол) се взима първите 5 дни по 2 таблетки преди тренировка 40,45 минути. След тези 5 дни вдигате приема, като взимате 2 таблетки сутрин и 2 таблетки вечер преди лягане и така до края на цикъла. Взимате ги всеки ден без прекъсане, без значение дали е тренировъчен ден или не, без значение преди или повреме на хранене.

- Винстрол (Станозолол) се инжектира 3 пъти седмично: понеделник, сряда и петък час и половина преди тренировка.

- Мастерон се инжектира 3 пъти седмично: вторник, четвъртък и събота два часа, два часа и половина преди тренировка.

Тези препарати са сходни и познати още като: Vinstrol (Stanozolol), Masteron (Masterone), Stromba (Stanozolol).

Anabolicbg.com може да изготви на всеки желаещ, индивидуален стероиден цикъл (стероидна схема).

 


ЗА КОНТАКТИ: 0893752481


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Правилно приложение на прегнил

ПРЕГНИЛ (Pregnyl) се прилага чрез мускулна инжекция. Прегнил се инжектира мускулно само от лекар или медицинска сестра.

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Препарати от British Dragon
Създателите на British Dragon са Едвин Ричард Кроули и Ашли Винсент Ливингстън. Първоначално основната дестинация за дистрибутиране на готовата продукция са страните от Западна и Източна Европа, както и Близкия изток - етикетите на флаконите на препаратите, предназначени за различните региони са се отличавали дори по цвят). 
Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката