Орални анаболни стероиди

»
»

Каталогът с продукти се обновява непрекъснато и постоянно, така че е възможно, някои от предлаганите стероидни продукти все още да не са качени в сайта. Ако имат запитване за орален стероид, който не откривате в сайта, попитайте ни за наличност и детайлна информация чрез формата за запитване. 
Стероидните хормони се свързват с рецепторни белтъци за стероидни хормони в клетките, и по този начин проявяват физиологичните си ефекти. Когато стероидни хормони се свържат с техните рецептори, това  предизвиква промяна в генната транскрипция и функционирането на клетките. Медицината напредва с всяка изминала минута благодарение на множество открития в биологията, физиката и химията, разработването и откриването на нови вещества и съединения.  Медицината е основна част от здравеопазването. Тя протекция и защита здравето на хората, като  с цел неговите  възстановяване и рекреация, подобряване или поддържане на неговото нормално здраве и работоспособно състояние чрез поддържане на оптимална физическа форма.

Оралната форма на почти всички предлагани стероиди от АНАБОЛИК БГ  не отстъпва на инжекционната. Не съществува цикъл с анаболни стероиди, който да бъде направен качествено само с орални препарати. Необходимо е разнобразие. В зависимост от индивидуалните цели и особености на бодибилдърите и спортистите, ние предлагаме широка гама продукти, които за перорален прием. Разгледайте продуктите от каталога с орални анаболни стероиди. Ако имате въпрос или се нуждаете от консултация – попълнете формата за запитвания от тук.
 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката