Бъдете Релефни с много въглехидрати

»
»

Формулата за топене на мазнини е проста стига да знаете правилния подход. Най-важното, което трябва да се има предвит, е енергийният дефицит и запазването на мускулната маса. И двете са много важни за успеха на високовъглехидратната  диета. 

Формулата за топене на мазнини е проста : когато ядете по-малко калории от тези, които ви трябват за ,,дневни нужди'', топите мазнини, тъй като те стават главен източник за енергийно гориво. А доколкото държите общия калориен прием под прага за поддържане теглото на тялото, може да стопите нежеланата мазнина дори и при сравнително висок прием на въглехидрати.

Когато калориите намалеят - дали за намаляване на въглехидратите, или заради намаляването на какъвто и да е източник на енергия- има риск да загубите и мускули. Това е и идеята- с поддържане на достатъчен въглехидратен и протеинен прием при намаляване на общия брой калории да избегнете загубата на мускули, тъй като въглехидратите предпазват мускулната тъкан от разграждане. Ето как изглежда всичко това- осем правила, с които ще стопите мазнини и ще станете релефни с доста по-висок от очакваното прием на въглехидрати.

1. Намалете мазнините - при тази високовъглехидратна диета за релеф трябва да премахнете калориите от мазнини. Първо, защото трябва да създадете енергиен дефицит, който да запали топенето на мазнините. Като премахнете възможно най-много мазнини, получавате контрол върху калорийния прием. Тъй като много протенни храни са и източници на мазнини, трябва да наблегнете на протеини с малко мазнини като белтъци, протеини на прах и пуешко, както и на риби- риба тон, хек, а също и на миди и скариди. Втората причина да избягвате мазнини е инсулинът. Той вкарва масните киселини в маните клетки. Когато мазнини няма, тялото жадува за мастни киселини и затова трудно отлага мазнини при намалено количество калории.

2. Подберете правилните въглехидрати - най добри за контролиране и топене на мазнини са бавно усвояемите въглехидрати. С тях избягвате и инсолиновите приливи- вместо рязко да качат инсолина и да предизвикат отлагане на мазнини, бавноусвояемите въглехидрати изискват по-дълго време за апсорбиране. Това благоприятсва растжа и задържането на мускулите без отлагане на мазнини.

3. Добавете зеленчуци към диетата - те ще накарат бавноусвояемите въглехидрати да се усвояват още по-бавно. Например зеленчуци като- броколи, тиквички, зеле, зелен фасул и аспержи. Съдържанието на влакна в тях рязко забавя усвояването на въглехидратите в стомаха, следователно и инсулиновото отделяне ще е умерено. Освен това зеленчуците са ниско калорични.

4. Яжте сложните въглехидрати сутрин - тогава вероятността те да се отложат като мазнини е по-малка, тъй като нивата на захарта в кръвта и гликогена също са ниски. А това обикновено значи, че въглехидратите, които приемате, ще се отложат основно като мускулен и чернодробен гликоген, а не като мазнини. Затова на закуска може да ядете повече от обикновената си дажба въглехидрати- например около 75- 100г. И тук наблегнете на бавно усвояеми сложни източници, като палачинки, пълнозърнест хляб, овесена каша.

5. Ограничете въглехидратите преди тренировка - това може да противоречи на обичайните съвети, но имайте предвид, че този хранителен план е различен от всичко останало. При високовъглехидратната диета за релеф не ви трябва толкова въглехидрати преди тренировка. Номерът е да стимулирате тялото да използва за енергия мазнини, а не предтренировъчни въглехидрати. Когато те преди трениовка са под контрол, тялото няма друг изход и разчита на мазнините за гориво. Колкото по-малко са въглехидратите преди каквато и да е активност, толкова по-вероятно е да измъкнете допълнителна подкожна мазнина за енергия.

6. Яжте повече въглехидрати след тренировка - това увеличава топенето на мазнини и намалява гликогенните запаси. А когато последните са малко, въглехидратите по-рядко се отлагат като подкожна мазнина. Така че в храненето след здравата тренировка включете 75-100 г въглехидрати за бързо начало на възстановяването и извличане на аминокиселините от мускулите за поправка на повредените им влакна. Наблегнете на прости захари като декстроза , най-често срещана в тренировъчните шейкове.

7. Избягвайте въглехидрати нощем - при тази диета нивото на гликогена започва да се покачва с напредването на деня. Затова за последното хранене за деня предвидете чист протеин и зеленчуци или протеинен шейк без въглехидрати.

8. Интензивно кардио- без него неможе - освен ако нямате чудовищен метаболизъм. Препоръчва се само високоинтензивно кардио, за да създаде възможно най-голямо калорийно ,,изгаряне" и да стимулира ензимите, отлагащи гликоген. Колкото по-здраво работите, толкова повече калории горите - плюс това увеличавате активността на ензима, отлагащ въглехидратите като мускулен гликоген. А колкото повече издействате тялото да отложи въглехидрати в мускулите, толкова по-малко вероятно ще ги натрупа като мазнини. За целта от моментното си кардиониво вървете постепенно нагоре до поне 5 дена седмично по 35-40 минути.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката