Метан и Сустанон анаболен цикъл, прием

»
»

Това може би е един от най-бързите и най-популярни стероидни цикли за атлети, билдери, трибойци,които искат да покачат по-бързо и по-голяма мускулна маса, тъй като и двата препарата действат и се усвояват от организма за много кратко време, което от своя страна позволява да се получат и по-бързи резултати. Метанът или Methandrostenolon (Метандростенолон) е търговското наименование на препарата който е доста предпочитан от пауърлифтъри, трибойци и начинаещи бодибилдери заради свойствата му, а те се дължат на това че молекулите на Methandrostenolon (Метандростенолон) се улавят много по-лесно от клетките на мускулите отколкото другите препарати (анаболни стероиди). Друг плюс на Метана е, че неговото действие започва почти мигновенно след неговия прием в резултат на което атлета (спортиста) увеличава своите работни тежести, маса и сила. Този препарат повишава отделянето на креатин фосфат, което означава че по лесно атлетите понасят тренировъчните тежести. Колкото и да е популярен и предпочитан обаче, той има и своите недостатъци а те са : голяма водна задръжка, токсичен е за черния дроб, поява на акне и други. Затова за да избегнете неговите недостатъци е добре да ползвате по време на приема му КарзилМетандростенолона се приема в следните дози в зависимост от това колко килограми искате да покачите и дали сте ползвали друг път анаболни стероиди. Прием : първата седмица се взимат 10мг Метандростенолон сутрин и 10мг преди тренировка 40,45мин, втората седмица се увеличават на 40мг, като 20мг се взимат сутрин и 20мг 40,45мин. преди тренировка и така до края на цикъла който може да продължи от 8 до 10 седмици. Sustanon се слага : първата седмица 1ампула в понеделник, втората седмица 1 ампула в понеделник и 1 ампула в петък и така до края на цикъла, като веднага след него е желателно да се приема Proviron. Този препарат ще възстанови вашето собствено производство на тестостерон което е занижено след приема на анаболни стероиди. Provirona освен това ще освободи така наречения свободен тестостерон като по този начин ще увеличи силата на атлета който го ползва и същевременно ще намали женските естрогени в организма и като по този начин ще предотврати появата на така нежеланата гинекомастия, затова Провирона е желателно да присъства във всеки един стероиден цикъл на атлетите. Това е един доста универсален препарат.

По горе посочените препарати (стероиди,анаболи) идеално може да се съчетаят със :

-Дека дураболин (Нандролон-Деканоат) за по-голямо покачване на килограми и сила на мускулатурата.

-Testosteron propionat (Пропионат) за увеличаване на силата и издръжливостта на тялото.

Anabolicbg.com ще предостви на всеки желаещ клиент самостоятелна тренировъчна програма или стероиден цикъл. 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката