Axio labs

»

36.00 лв.
€ 18
Stanaplex 50 – Станозолол, инжекционен Winstrol 10мл/50мг в мл
Axio labs

Изключително качествен инжкеционен стеродиден продукт с активна съставка Станозолол.

37.00 лв.
€ 19
Decaplex 300 – Нандролон деканоат 10ml/300mg
Axio labs

Decaplex 300 (Axiolabs). Активната  съставка на препарата е нандролон деканоат. Притежава силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.

36.00 лв.
€ 18
Testaplex S 100 – воден разтвор Testosterone Suspension
Axio labs

Testaplex S 100 (Axioolabs) е воден разтвор. Testosteron suspension е изключително силен андроген.

35.00 лв.
€ 18
Testaplex P100 - Пропионат на Аксиолабс 10мл – 100мг/мл тестостерон
Axio labs

Testaplex P100 (Пропионат на Аксиолабс)  е бързо действащ  мастноразтворим анаболен стероид. Предпочитан сред редица спортисти като може би най-мекия тестостеронов естер. 

38.00 лв.
€ 19
Testaplex E 250 – Тестостерон енантат, флакон 10мл/250мг/мл
Axio labs

Testaplex E 250 (Axiolabs) е аптечен Тестостерон депо стимулант, който спомага за изграждане на масивна мускулатура. Характеризира се с изключителна ефективност.

38.00 лв.
€ 19
Trenaplex E200 – Тренболон енантат 10 мл флакон – 200мг/мл
Axio labs

Най-продължително и дългодействащият Тренболон - Параболан препарат.

37.00 лв.
€ 19
Trinaplex 200 – (Параболан, Тренболон бленда)10мл-200мг/мл
Axio labs

Активна субстанция: Trinaplex 200 на Axiolabs е инжекционен анаболен андрогенен стероид, който съдържа в себе си три естера на инжекционната форма на Parabolan / Trenbolon Параболон/

36.00 лв.
€ 18
Trenaplex A 100 – 10мл/100мг Parabolan/Тренболон ацетат
Axio labs

Параболанът Trenaplex A 100 на Аксиолабс е инжекционен мастноразтворим анаболен стероид за интрамускулно приложение.

37.00 лв.
€ 19
Duraplex 100 – Нандролон фенилпропионат 10ml/100mg
Axio labs

Мастноразтворим инжекционен разтвор, познат като  една от формите на анаболния стероид Нандролон.

38.00 лв.
€ 19
Mastaplex 200 – бленда от два естера Мастерон/Дростанолон
Axio labs

Mastaplex 200 на Axiolabs е синтетичен дериват на дихидротестостерон.

36.00 лв.
€ 18
Mastaplex 100 (Мастерон/Дростанолон пропионат) 10 мл (100mg/ml)
Axio labs

Mastaplex 100 не ароматизира без значение на приеманата доза.

38.00 лв.
€ 19
Equiplex 200 – Boldenone undeclynate 10 мл x 200 мг/мл
Axio labs

Equiplex 200 (Axiolabs) се определя като умерено анаболен стероид.

Името на фармацевтична компания Axiolabs  идва от гръцката дума Аксиология.  Тя е е производна на Axia (стойност). С други думи това е изследване на стойност или качеството. В  езика Аксиология е позната и със значението си на етика или естетика. Фирма Axiolabs цени философски области, от които е взаимствала името си. Именно към тях се стреми при производството на лекарствени препарати -  стойност и качество.
Axiolabs е проект, създаден от  фармацевтична компания с широк и разнообразен опит. Те имат богат опит в разработване и внедряване на уникални фармацевтични продукти и услуги. Голяма част от тях доказано  подобряват качеството на живот. Мото Axiolabs  гласи: „Нашата продуктова база за развитие и възможности за производство, работи паралелно ръка за ръка с нашата способност да се предлагат и подават продуктите ни на много световни пазари”. Axiolabs е привлекателен бизнес партньор. Нашата цел също е ориентирана към оптималното запазване и подобряване качеството на човешкия живот. Нашето убеждение и вярване е,  че всички действия трябва да се измерват от постигнатия успех по пътя към осъществяване на целта.
Axiolabs има визия за развитие. В партньорство с тях ние подсилваме  основната си ценностна система. С помощта на служителите, професионализма и уникалните стероидни  продукти и спортни стимуланти, ние успяваме да съчетаем нуждите на клиента, стремежа за повишаване качеството на живот и подобряване на резултатите с  реалистични и  иновативни маркетингови стратегии.
Лоялността към клиентите и създаване на нови клиенти са нашите силни плюсове. Репутацията на нашата фирма е висока, а мненията на хората, възползващи се от услугите и продуктите на СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ са  изключително положителни. Ние отдаваме внимание и значение не само на всяка стъпка в процеса по осъществяване на целта, но и ценим всеки един наш партньор,  клиент и  краен потребител на услугите и продуктите, които предлагаме. Наред с това се стремим да предлагаме винаги все по-високо качество.ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката