Анаболна система с два орални препарата за релеф – Станозолол и Анавар

»
»

Анаболната  система с два орални препарата за релеф – Станозолол и Анавар  е изпитана анаболна система. Тя е стероиден цикъл, с който  се постига качествен резултат, задоволяващ дори най-претенциозните от клиентите на  СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ. Тази стероидна схема е идеална за хора, чиято цел е постигане на Мускули и Релеф. Тази работа вършат точно  дватата орални препарата – Станозолол - Stromba и Анавар Oxandrolone.

Най-важното е  двата орални анаболни препарата да бъдат качествени и оригинални. При поръчка и покупка на анаболни стероиди трябва да се обръща внимание на мястото, от което се извършва доставка. Ние от СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ гарантираме за качеството на предлаганите от нас стероидни  продукти.
 

Схема с двата орални препарата – Станозолол и Анавар:

Първите пет дни се приема  доза Станзозол и доза Анавар по 20 мг дневно. Дозата се  разделя на две части – една част  сутрин и втора част 40 минути преди тренировка.

Сутрин се приемат орално 10 мг и преди тренировка (40 мин преди тренировка) по още 10 мг от двата стероидни препарата Станозолол и Анавар.

След петия ден се дозата Станозолол и Анавар се увеличава на 30 мг и за двата орални препарата, като сутрин се приемат по 10 мг, четиридесет минути преди тренировка по още 10 мг и вечер по още 10 мг от двата. Цикъла е с продължителност от около 8 - 10 седмици.
Последните пет дни дозата отново се понижава до 20 мг дневно, като от двата препарата се приема  също разделен на две части.

Цикъл с два орални препарата - Анаболната система с Анавар и Стромба изглежда така:

ЦИКЪЛ

1 – 5 ден:
10 мг Стромба и 10 Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка.

5-55 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар вечер.

55-60 ден:
10 мг Стромба и 10 мг Анавар сутрин,
10 мг Стромба и 10 мг Анавар – 40 мин преди тренировка.

Важна забележка: през почивните дни, през които няма тренировки,  приема е същия като през останалите. Оралните стероиди се усвояват и изразходват по-бързо и затова се приемат ежедневно, за разлика от от мастно и водноразтворимите. Това е единия от приемите през деня да бъде около 40-45 минути преди тренировка. По този начин организмът е зареден почти денонощно. Често задаван въпрос е кога се приемат стеродитие преди, по време или след хранене. Таблетките Оксандролон и Станозолол се поглъщат без значение от храненето. Няма съществено значение дали е преди, по време или след хранене.

Оралните стероиди е препоръчително е да се разделят равномерно на два или три приема през целия ден. Нито Оксандролон, нито Станозолол оказва влияние върху съня. Ако спазвате  предоставените дози, вие ще имате положителен качествен резултат и повече от задоволителен ефект. Важно е да изразходвате енергия в залата за тренировки, защото по време на стероиден цикъл организмът е с повишени нива на сила, азотен баланс, енергия и издържливост. Нежелани странични ефекти като акне се появяват, когато приемате анаболни стероиди, но не тренирате подходящо и активно. Внимавайте да не претренирате, защото тогава се получава Катаболен процес или разпад на мускулите - точно обратния на анаболен процес.

Трябва да  усещате тялото си. Слушайте в сигналите, които то ви изпраща им се доверявайте.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката