Суперсерии - принципите на Уидър

»
»

Суперсерии, какво представляват? 

Метод, при които две упражнения за противоположни мускулни групи се изпълняват едно след друго, без почивка. Джо Уидър набляга на думата противоположни. Пример : комбинирай преса за гърди с гребане за гръб или бедрено разгъване с бедрено сгъване. 

Приложение : тренировката с противоположни движения позволява да натоварваш два различни мускула с по-малко време за почивка. Докато изпълняваш пресата за гърди, мускулите на гърба почиват, а докато изпълняваш гребането, мускулите на гърдите почиват. 

Употреба : комбинирай гръб и гърди, като избереш равен брой упражнения за всяка част на тялото, която тренираш със суперсерии. Във всяка тренировка променяй мускулната група, с която започваш, не почивай между упражненията, а само по две минути между суперсериите. 

Когато искате да тренирате за релеф и да изчистите подкожните мазнини, суперсериите задължително трябва да присъстват във вашата тренировка. Суперсериите ще увеличат значително обема и плътността на мускула, ще запази неговата интензивност, без да увеличи продължителността на тренировката ви. Една от основните тренировки за суперсерии е класическата комбинация на бицепс - трицепс. Тя е доста подходяща за начинаещи, тъй като мускулните групи са малки и не се изисква голямо натоварване относно сърдечно съдовата дейност. В зависимост от вашия опит, стаж и предпочитания може да комбинирате различни мускулни групи и упражнения, но важното е уредите които ще ползвате за тази цел да са близо един до друг за да не губите твърде много време когато преминавате от един уред към друг при изпълнение на упражнението.

Anabolicbg.com може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим, стероиден цикъл. 

 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката