Стероиди за маса

»
»

Всички анаболни стероиди действат като повишават мускулната маса. Разликите между тях се състоят в цената, заради задръжката на вода и токсичността им. Някой  анаболни стероиди са по-слабо андрогенни. Други са с ясно изразен андрогенен характер. Затова е необходимо с всеки един анаболен цикъл да се използва паралелно препарати като Nolvadex и Proviron.

Тук може да откриете част от продуктовия каталог анаболните стероиди, които се предлагат в СПОРТНИ СТИМУЛАНТИ.

Съчетанията  на стероиди с цел мускулна маса и растеж са много. Ако изпратите запитване,  с конкеретен въпрос, който ви вълнува, ние ще ви върнем отговор съвсем  безплатно от тук.

Примерна стероидна схема за цикъл с три стероидни препарата за маса (два инжекционни и един орален) е:

Комбинацията между Болденон, Анадрол, Анаполон и Метандростенолон е изключително сполучлива. Ако се дозират правилно, различните активни съставки в тези три анаболни стероида не насищат стероидните рецептори и не претоварват организма,
Приемането на препарати като Провирон е задължително, заради опасността от гинекомастия и вторични полови белези. Възможните нежелани  страничните ефекти на анаболните стероиди са познати -  са косопад, акне и други.

За да увеличите ефекта и резултатите на дадения цикъл добавете и хранителни добавки. Например:

- Аргинин, Глутамин, Аминокиселини, Протеин, Витамини и минерали.

По време на стероидния цикъл с тези хранителни добавки резултатите ви ще се увеличат значително. Ще възстановявате по бързо и ще сте готови за следващата тренировка.

Друга комбинация на анаболни стероиди за маса са:

- Дека Дураболин 2 пъти по 250 мг - седмично

- Сустанон 2 пъти по 250 мг - седмично

- Стромба Станозолол 40 до 60 мг - дневно


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката