Тренировъчни схеми

»

В зависимост от конкретна цел -  дали търсиш начин за отслабване, топене на мазнини, повишаване на мускулната маса, подобряване на издържливостта, да заздравяване на силата и подобряване на кондицията, мобилността, гъвкавостта, или да обърнеш внимание на определен детайл от тялото си. Може би се стремиш към качествени спортни резултати, или просто искаш да  намериш бърз и лесен начин за постигане на перфектно тяло, с оформена мускулатура за ваканцията.

Според това дали си начинаещ  или имаш малък опит, ние ще изготвим за теб индивидуална тренировъчната програма, която ще ти даде силен тласък напредък. Попълни анкетата и ние ще съставим за най-добрия индивидуален тренировъчен режим.


Предмишници - съвети и упражненияКак да отключите растежа на мускулната масаГърди / Гръб в суперсерия - тренировка на АрнолдСилово обръщане и клек - изчистете тялото си от излишните мазниниТренировка за плътна и обемна мускулатураОгромни рамене - съвет и тренировка на Лари СкотБицепс / Трицепс - тренировката на АрнолдКрака - тренировка с висок обем на Джей КътлърГръб - високообемна тренировкаСуперсерии - принципите на УидърКоремни преси - изкарай плочките за плажаСтероидни схеми

Попълни нашата анкета, за да получиш собствена стероидна схема според индивидуалните ти особеностиЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката