Хранителни режими

»
»

Всеки индивидуален  хранителен режим, предложен от Анаболикбг е изготвен и съобразен специално за теб. След като попълниш анкетата, ние ще се свържем в най-кратък срок с теб и  ще съставим диета, която отговаря на твоите нужди. В общия случай, ще получиш своят индивидуален хранителен режим и диета в рамките на два работни дни. В зависимост от това дали целиш Отслабване, Стопяване на мазнини,  Покачване или Поддържане на мускулна маса, тегло, сила  – с индивидуален хранителен режим от Анаболикбг ще постигнеш резултата, който търсиш. Не съществува нито  универсален, нито идеален режим. Всеки човек е различен. След стартиране на програмата, контролът на теглото няма да бъде проблем, а ти ще имаш повече енергия. Ефекта и резултата от програмата ще се усети до десетия ден. А ако заедно със спорта, тренировките и хранителния режим добавиш и суплементи, съобразени с теб самия – това, което желаеш ще стане реалност.

Има разбира се няколко правила, които е задължително да се спазват:

1. Яж по нещо на всеки 3-4 часа. По този начин зареждаш метаболизма, предпазваш се от преяждане и евентуални проблеми с кръвната захар.
2. Съчетавай протеини (риба, месо, ядки,боб, яйца, млечни продукти) с фибри (цели зърна, плодове, зеленчуци) при всяко хранене. Когато се приемат заедно, тези храни отнемат повече време да бъдат смлени от обикновените въглехидрати. Така човек остава с усещане за ситост за по-дълго време.
3. Движи се по-често и пий редовно вода. Дневният  хранителен план има широк обхват на калориите (от около 1550 до 2100). Когато си по-активен, би могъл да се  насочиш към горната граница.

И най-важното: дори най-идеалния  ден всъщност не е идеален, когато ядеш една и съща храна отново и отново. За да предотвратиш проблемите свързани с неправилния избор на тип храна и час на хранене, предлагаме ти да попълниш анкетата и ние ще се погрижим да ти помогнем да постигнеш това, към което си се устремил.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката