Анавар Оксандролон

»
»

Както вече сме споменавали андрогенните свойства на анавар са слаби и за това е причината той да се употребява в комбинация с други препарати.
 
Анавар като медикамент е в обръщение от 1964, което вече споменахме. Тъй като почти няма противопоказания, а най-много води до леко окосмяване или слаба промяна на тембъра на гласа при жените, той бързо се превърна в техен любим медикамент. Анавар не ароматизира, а хормоналното производство не се подтиска. Анавар Оксандролон не е токсичен. Това е един сравнително безопасен препарат с общо добро влияние върху протеиновия анаболизъм и осигурява голям прираст на сила.  
 
Анавар ОксандролонПри приемане на високи дози Анавар Оксандролон е силно анаболен. Естествено, както може да се предположи, при високи дозировки и противопоказанията се усилват значително и затова трябва да се внимава. Анавар е предпочитан е от множество жени и мъже, както спортисти, така и обикновени любители на хармоничното тяло. Те използват препарата, защото дейтва добре и изключително рядко дава някакви заележими странични ефекти върху приемащия го. 
 
Анавар Оксандролон се приема за повишаване мускулната сила, увеличаване и повишаване твърдостта на мускула. При употребата му не се задържа вода или други течности, и се повишава теглото. Дори при прием на високи дози не ароматизира, което се наблюдава при много малко препарати с подобно действие. Теи негови свойства го правят идеален за хората използващи стероиди, които са чувствителни към андрогенните действия и гинекомастия. 
 
Анавар има тези качества, и те го правят предпочитан от много атлети и бодибилдъри в период на изчистване. Оксандролон се използва и при при цикли за покачване на мускулна маса, обаче се комбинира със силни андрогени като Тестостерон и Метандростенолон
 
За мъжете дозата е от 10-30 мг дневно, докато повечето жени обикновенно започват с 2.5 мг, и след това постепенно да увеличат до 10 мг. Препаратът Анавар Оксандролон се приема  след храна, а дневната доза се разделя на няколко приема. Повечето състезателите употребяват препарата анавар през последните два месеца  или около 60 дни преди състезание

ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката