За стероидите

»
»

Най-често, когато хората чуят думите «стоероид», «стероиди», «анабол», «анаболи», «анаболни стероиди» обикновно си представят негативното значение. И това е породено от факта, че се тиражират скандални ситуациите при които известни спортисти прекъсват и дори прекратяват спортната си кариера, след уличаване в употреба на забранени спортни стимуланти, положителни допинг тестовете. Също така много често се публикува информация за огромния риск върху здравето от употреба на стероиди при бодибилдъри, културисти и атлети. За да си отговорим на въпросите дали стеродите са вредни, и дали всички стероиди са вредни за здравето първо трябва да се запознаем с това какво представляват стероидите.

Под понятието стероиди са познати вид синтетични субстанции, изключително близки до мъжкия полов хормон тестостерон. Тестостеронът е този, който предизвиква проявата на типични мъжките вторични полови белези. Тестостерон е необходим в растежа и развитието на мъжките сексуални органи – пенис и тестиси. От самата си поява, стероидите са използвани като медикаменти и са предписвани от при редица заболявания и с най-разнообразни цели. На мъже, които генетично по рождение синтезират в тялото по-ниски нива тестостерон  се предписва лечение със стероиди. По този начин се постига баланс на хормоните в тялото. Съществуват и друг вид стероиди, познати като кортикостероиди. Те се прилагат при лекуване на възпаления и отоци причинени от нараняване.
Кортикостероидите се различават от анаболните стероиди.Често в последните години лекарите изписват анаболни стероиди не само на спортисти, но и на здрави млади хора, за заздравяване и по-бързо нарастване на мускулите.

Ако се употребяват без лекарска препоръка, употребата на стероиди става нелегална. Това им дава статут на специфични продукти с особен статут на пазара, и най-вече на нелегалния черен пазар.

Поръчката, купуване и доставка на анаболни стероиди става петод  формата на таблки за перорална употреба  или инжекционни разтвори, за  интрамускулно инжектират директно в мускула. Спортистите, които имат за цел бързото трупане на мускулна маса е наложително да комбинират  два или повече  вида стероиди. Тъй като стеродите се считат за опасни, лекарите не са склонни лесно да предписват стероиди.

Спортистите и трениращите хора, които използват анаболни стероиди имат конкретна цел и търсят качествен ефект.  При тези случаи, те рядко се сещат да мислят за нежелани странични ефекти от употреба на анаболи и стероиди. Най-широко разпространените негативни ефекти от стероидни препарати са промяна в хормоналния баланс на организма, косопад и оплешивяване, промяна в темперамента и настроението,  агресивност, силно окосмяване на лицето (проблем най-вече при жените),  натоварване  на черния дроб и риск от рак на черния дроб, намалено либидо или чести ерекции . Ако при правилна употреба на стероидни продукти тези нежелани странични ефекти могат да се неутрализират или сведат до минимум, то неправилната употреба и злоупотреба със спортни стимуланти, анаболи и стероди води със сигурност до промяна в баланс в хормоналните процеси в организма. При стероиден цикъл жените придобиват мъжки характеристики. Висока доза Тестостерон води не само до забележими промени в женското тяло, но се отразява и на поведението на жената. А при мъжете част от тези ефекти може да не са толкова проблемни и видими, но друг път се стига до появи на женски черти, увеличаване на млечните жлези, познато като гинекомастия, нарушена функция на черния дроб, проблеми с еднокринната система, дори смърт.

Умерената правилна употреба на анаболни стероиди като цяло не е опасна. Злоупотребата с анаболи и стероиди е проблемна и води след себе си редица увреждания на здравето ,често дори необратими. Не се препоръчва употреба на спортни стимуланти и анаболни стероиди без консултация с лекар и лекарско предписание.  Въпреки това, ако сте от хората и спортисти, решили, че мускулната маса, релефните мускули и нацепеното тяло е Ваша цел номер 1, това следете промените в тялото и здравословното си състояние. При първата поява на дискомфорт или усещане, че нещо в тялото и здравето ви не е наред трябва задължително да потърсите лекарска помощ.

Запомнете, че най-ефективни, качествени резултати, които се запазват във времето за натрупване на маса, оформяне на мускули, релефно тяло се постигат с правилна употреба и  стриктно придържане към предписаната схема и доза анаболни стероиди и спортни стимуланти.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката