Полезно инфо

»

findeen.com

pazar24.net


10 тънкости за опасно големи мускулиКомбинация (прием) на хранителни добавки при стероидни циклиПрием на всички видове инжекционни препаратиДва хранителни режима за изчистване и релефКак да накарате тялото си да гори мазниниВижте кои храни изграждат мускулитеВодата - основния стълб в човешкия организъмМазнините и тяхното значение

Хранителната мазнина служи предимно като доставчик на калории и често съдържа витамини. Мазнините се делят на наситени и ненаситени мазнини. Смята се, че наситените мазнини, които обикновено се намират в твърдо състояние при стайна температура, повишават нивата на холестерол при консумация в големи количества.Бъдете Релефни с много въглехидратиПравила и употреба на стероиди, анаболи

Едни от най-важните фактори за успех да направим желаното от нас тяло е правилната и точна употреба на препарати, стероиди, анаболи. Много важно е, ако сме решили да правим цикъл да спазваме точно определени приеми на препарати.Какво трябва да знаем преди употребата на стероиди, анаболи?

Ето няколко факта които трябва да знаем преди употребата на стероиди, анаболи! Има много видове тренировъчни схеми по които бихте могли да тренирате. Но, всеки човек е строго индивидуален и сам избира тренировъчната схема по която да се готви, и която най-много и най-добре, ще напомпи или орелефи неговите мускули.ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката