Стромба е търговско име


Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.

Основната действаща съставка е Станозолол.

Особенно любим в средите на атлетите, защото прави и подържа мускулатурата плътна, добре изразена и в същото време, ще  ви даде доста енергия по— време на тежките тренировки.

Стромба ( Станозолол ) се използва не само за постигане на спортни резултати но и за да оформите вашето тяло по— начин, по—който вие желаете. Ефекта, който, ще ви даде този препрат е бърз, лесен и удобен. За целта просто трябва да спазвате точно определените за вас приеми. За по—ефективни резултати може да го комбинирате с, който си искате препарат в зависимост от това какъв краен резултат търсите. За разлика от другите Стромба ( Станозолол ) може да се използва доста продължително време, защото е лек и мек препарат, не ароматизира и не натоварва организма. Много важно е да се знае, че за постигане на добри резултати трява да се ползват качесвени препарати, затова преди да почнете какъвто и да е цикъл проучете добре фирмата производител. Доверете се на изпитани и добре познати марки или се обърнете към нашия професионален екип.

Оптималния период в, който може да употребявате Стромба е 12 седмици а минималният 8 седмици. Едно от неудобствата, които може да създаде Stromba ( Stanozolol ) е твърдата мускулатура или появата на леки крампи, за да избегнете това пийте повече вода или приемайте всяка сутрин магнезий. Един от плюсовете на този препарат е, че дори да го приемате самостоятелно той, ще ви даде доста добри резултати.

- Основни свойства. Основните свойства на съставката Станозолол на препарата Стромба е да повишава белтъчния синтез на организма, което от своя страна води до по—бързо усвояване на приетата храна и  бързото и изгаряне в залата във вид на енергия. Друго свойство е да не позволява клетката в организма да задържа вода.

- Прием. Стромба може да се приема, както от мъже така и от жени. Минималният дневен прием за мъже е 30 мг, средният е 50 до 60 мг а оптималният е 100 мг. Това важи само, ако препарата се приема самостоятелно.

- Комбиниране с други препарати. Може да комбинирате с Анавар за повече релеф и по— бързо изгаряне намазнините.

- Комбинация с Туринабол за увеличаване на силата и енергията по— време на тренировка, като същевременно с това увеличава действието и качествата на Стромба.

- Цени. Цените на всеки продукт се определят в зависимост от фирмата производител. Всяка фирма има различни цени и различно качество.

- Ако искате да постигнете максимални резултати и да получите точният препарат за тази цел консултирайте се с нашия професионален екип. Може да се свържете с нас на телефона посочен на сайта Anabolicbg.com


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката