Стромба и Анавар - комбиниране

»
»

Анавар (Oxandrolone) и Стромба, Винстрол (Stanozolol) са два препарата, които се комбинират повече от успешно. Приемащите ги, търсят най-често ефект на изчистване от мазнини и изграждане на още качествена мускулна маса, без задръжка на вода и допълнителни мазнини по тялото.

Най-добрата комбинация с Анавар  и Стромба тези два препарата се осъществява, като единият, примерно Анавар е орален, а Стромба под формата на Stanozolol се прилага интрамускулно. Дозите за инжекционен Винстрол Winstrol варират от 50 до 100 мг на всеки два дни, а понякога  по средата на цикъла дори всеки ден. Анавар се приема от 20 до 60 милиграма всеки ден.

Употребявани за  8 седмици  доза Анавар (Оксандролон) от 50 мг/ден и доза Winstrol 100 мг/ден показват уникални резултати с тялото. Ефектът е най-силен,  когато приемащият употребява стероидни препарати и Анавар  и Стромба за първи път. Това се случва защото  стероидните рецептори за пръв път приемат и усвояват тези препарати. Към този цикъла може да се допълни и  с двата препарата и още един – Parabolan, напр. Trinaplex 200 на Axiolabs.

Изброените медикаменти се съчетават чудесно и с Turinabol (Generics Pharm).

Понятието стероиден цикъл значи повече от 8, минимум 10 – 12 седмици. Ако искате да получите схема за собствен стероиден цикъл, използвайте безплатна консултация.

Обръщайте специално внимание на високите дози. Те  крият известни рискове.  Не експериментирайте с тези неща. Ако не сте сигурни какво точно искате да постигнете, как трябва да започнете стероиден цикъл, кои точно спортни стимуланти, какви тренировки и хранителен режим са подходящи за вас, отправете чрез  формата за безплатна консултация,и и ние ще ви отговорим максимално бързо.


Колкото и безопасни Анавар  и Стромба в комбинация в стероидния цикъл, те носят известни рискове от косопад и гинекомастия. Нежеланите странични реакции могат да доведат до необратими ефекти.

Затова преди да започнете прием на анаболни андрогенни стероиди, обмислете внимателно информацията, преценете плюсовете. Ако имате нужда от консултация – свършете се с нас чрез формата за безплатна консултация.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката