Огромни рамене - съвет и тренировка на Лари Скот

»
»

Ако искате да изградите топчести рамена тренирайте като Лари Скот - Мистър Олимпия 1965 - 1966 г. Ето и неговият съвет : 

Ако искаш да изградиш топчести рамена, трябва да ги тренираш докато започнеш да усещаш, че ще изпаднат от ръцете ти. Наричам упражнението, с което можеш да накараш мускулите на рамената си да увеличат размера си, тристранно повдигане на дъмбели в страни от седеж. Сядаш на хоризонтална лежанка и хващаш чифт дъмбели. Повдигаш дъмбелите в страни и над главата си така че да се докоснат, след което ги връщаш в изходна позиция. Повтаряш това движение четири пъти. След което без прекъсване повдигаш дъмбелите в страни до нивото на рамената, след което събираш ръце пред гърдите си, без да променяш равнината, в която се движат ръцете, след това разтваряш отново ръце в страни и завършваш с отпускането им до изходна позиция. Изпълняваш това движение четири пъти. Без почивка повдигаш дъмбелите в страни до нивото на рамената за максимален брой повторения, след което изпълни няколко форсирани повторения като си осигуриш  тренировъчен партньор. Изпълни пет такива серии, като почиваш не повече от 45 сек. до минута между сериите. По този начин рамената ти ще бъдат напомпани до  максимум!

Anabolicbg.com може да изготви на всеки клиент индивидуална тренировъчна програма, хранителен режим, стероиден цикъл. 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката