Мазнините и тяхното значение

»
»

Хранителната мазнина служи предимно като доставчик на калории и често съдържа витамини. Мазнините се делят на наситени и ненаситени мазнини.

Смята се, че наситените мазнини, които обикновено се намират в твърдо състояние при стайна температура, повишават нивата на холестерол при консумация в големи количества.

Има и така наречените Преобразувани мазнини, които се получават предимно при втвърдяването на растителните мазнини в твърди или полутвърди мазнини. Именно за тези преобразувани мазнини е доказано, че повишават лошия холестерол и намаляват добрия.

Ненаситените мазнини са добрите - те са незаменими за мозъка, ставите и дори за сърцето човека. Най - добри мазнините са в естествената си форма, а не отделени чрез преработване от храните. Приемането на мазнина с храната не увеличава непосредствено кръвната захар.

В нашата храна мазнини има в маслото, маргарина, сланината и олиото, но и скрити мазнини в млечните продукти, сиренето, месoто и преди всичко в саламите, яйцата и орехите.

Повечето сладки неща, сладоледът, тортите и снаксовете също съдържат много мазнини и много калории.

Практически няма животински белтък, който да не е свързан с мазнините. Богатата на мазнини храна не само доставя твърде много калории, но и благоприятства развитието на артериосклерозата, ,,запушването'' на големите кръвоносни съдове.

Това важи особено за мазнините с наситени мастни киселини, докато простите, ненаситени ( маслиново масло ) и полиненаситените мастни киселини, които се съдържат в определени маргарини ( диетични, богати на линолна киселина ) и растителни масла ( олио от царевични кълнове, слънчогледово олио ), нормализират обмяната на мазнините и снижават високото ниво на холестерола в кръвта. Именно тези мазнини се препоръчват и в храната на диабетика.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката