Комбинация на Стромба и Болденон

»
»

Има много и най-различни стероидни (анаболни) цикли и схеми но някои от тях се отличават значително. Именно такъв цикъл е този със Стромба (таблетна форма) и Болденон (ампулна форма). Качествата на тези два препарата са доказани многократно. Спортистите които смятат да ползват тези стимуланти трябва да знаят, че няма да покачат голяма мускула маса но силата, плътноста и обема на мускулите ще бъде доста внушителен именно от комбинацията на Стромба и Болденон. Болденонът е стероид който изпомпва много кръв в мускулите и по този начин ги кара да изглеждат огромни и плътни без това да се отрази на килограмите на атлета за разлика от други прапарати. Стромбата от своя страна ще придаде още повече сила и твърдост на мускулатурата. Тя е доста предпочитан анаболен стероид и присъства във почти всеки цикъл (схема) поради факта, че след Анавара, Стромбата е един от най меките стероиди, което означава, че може да се приема по продължително време. Този препарат не ароматизира и има слаба ендрогенност затова той често присъства в циклите на доста атлети. Приемът на тези два препарата е както следва: Стромбата (таблетна форма) се приема орално до 50 или 60мг на ден, като първата седмица 20мг се вземат сутрин а другите 20мг преди тренировка независимо преди или след хранене. Третата седмица приема е вече 50 или 60мг,като 20мг се взимат сутрин 20мг преди тренировка и 10 или 20мг вечер преди лягане. И така до края на цикъла като предпоследната и последната седмица приемите са както в началото.

Комбинация с други препарати:

-Анавар за още по-добър

-Пропионат за малко повече обем и сила

-Дека за повече мускулна маса, обем и сила 

Anabolicbg.com може да изготви на всеки клиент индивидуална програма.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката