Стромба (Станозолол) - прием, комбинация

»
»

Стромба (станозолол) е най известният (популярен) препарат на таблетна форма, който присъства в почти всеки цикъл на атлетите (спортисти) поради простата причина, че след Anavar, Strombata е най-лекият и мек стероиден препарат от всички останали. Той не ароматизира, слабо андрогенен е и не се наблюдава водна задръжка при неговия прием, именно заради тези плюсове Стромба (станозолол) може да се ползва по-дълго време и в по-големи дози. Друг плюс на Strombata е , че не понижава собственото ниво на тестостерон, именно заради тези му качества  може да го комбинирате с почти всеки анаболен стероид, в зависимост от това какво желаете да постигнете. Атлетите които желаят да ползват този препарат трябва да знаят обаче, че и той има странични ефекти, а те са свързани с неблагоприятните  промени в холестеролните нива (LDL / HDL). Но въпреки това при ползването на Стромба (таблетна форма) не е необходимо ползването на протектори, което го прави и един от най-ползваните и най-популярни препарати сред атлетите. Този анаболен стероид е познат в две форми : Орална по известна като Стромба (станозолол) и инжекционна позната като Vinstrol.Приема на стромбата е : първа седмица 20 мг на ден, 45, 50 мин преди тренировка, втората седмица 40 мг на ден, като 20 мг се приемат сутрин и 20 мг преди тренировка и третата седмица 60 мг, като 20 мг сутрин, 20 мг преди тренировка и 20 мг вечер преди лягане независимо преди или след хранене и така до края на цикъла, който може да продължи от десет до дванадесет седмици, като приемите в пред последната и последната седмица се намалят постепенно. Stromba (stanozolol) успешно се съчетава със :

- Parabolan (Trenbolon acetat) за по-голяма плътност (сепарация) и сила на мускулатурата. 

Анавар за придобиване на по-голям релеф. 

- Primobolan (Примоболан) за получаване на по-голяма сила и плътност.

Енантат ще придаде повече сила и обем на мускулатурата. 

- Deka durabolin за покачване на по-голяма мускулна маса и обем.

- Testosteron propionat (Тестостерон пропионат) за покачване на силата и издръжливостта на тялото.

- Methandrostenolon за по-бързо покачване на още повече мускулна маса, обем и сила.

Anabolicbg.com ще изготви на всеки желаещ клиент индивидуална тренировъчна програма или стероиден цикъл.

За да бъдете и уверени сигурни, че поръчваните от вас продукти са с доказано качество и произход, поръчвайте от Anabolicbg.com


Стромба (Станозолол) и Тестостерон Пропионат - прием, ефект и действиеЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката