Видове стероиди – информация

»
»

В зависимост и главно от това каква активна съставка съдържа всеки един стероид те се разделят на няколко основни групи. Много стероидни продукти изглеждат сходни или дори едни и същи, но всеки един от тях с се различава с нещо от другия. Най-често използвания и популярен стероид за мускулна маса е Метандростенолон. За постигане ефект на релефа се използва стероиден продукт с доказани ниски нива андрогенни качества. Той е познат най вече с едно от  търговските си  наименования -  Станозолол.
По формата на приемане, стероидите се делят на две основни групи:

По вида на разтвора в ампулата/флакона биват  два вида:

  • Водноразтворими (воден разтвор)
  • Мастноразтворими (маслен разтвор)

Информация за оралните стероиди

Оксиметолон с търговски наименования Анадрол, Анаполон, Anapolon 50 е най-силният, и най-опасният орален анаболен стероид. Токсичността на Оксиметолон е изключително висока. Той се  приема от спортисти, които са достигнали своя връх и искат още повече от това, което е възможно.Информация за инжекционните стероиди

Водноразтворими  инжекционни стероиди са всички от групата на Станозололи някои тестостерони като например Тестостерон суспензия (бърз тестостерон).

Всички останали стероиди като Тестостерони, Нандролони, Мастерон/Дростанолон, Примаболан/Метенолон, Параболан/Тренболон и т.н. са мастноразтворими стероиди.
 ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката