Стромба (Станозолол) и Тестостерон Пропионат - прием, ефект и действие

»
»
»

Стромба (Станозолол) и Тестостеро Пропионат е лека и безопасна комбинация. Тъй като и двата препарата спадат към меките анаболни стероиди. И Стромба (Stanozolol) и Тестостерон Пропионат не задържат вода, не повишават кръвното налягане, което ги прави доста популярни и предпочитани от повечето атлети (спортисти). При тази комбинация се наблюдава покачване на мускулна маса и сила, като тя е плътна, релефна и добре изразена. Продължителността на един такъв цикъл може да продължи 8 седмици. Друг важен плюс при комбинацията на Стромба и Пропионат е, че лесно и безпроблемно може да добавите и друг препарат, в зависимост от това какъв резултат и ефект търсите. Ето и самият прием:

Първите 5 дни взимате по 2 таблетки Стромба (Станозолол) сутрин и 1 таблетка след обяд 40,45 минути преди тренировка. След тези 5 дни ги вдигате, като взимате 2 таблетки сутрин, 2 таблетки след обяд преди тренировка 40,45 минути и 1 таблетка вечер преди лягане и така до края на цикъла. Стромба Станозолол се взима всеки ден без прекъсване, преди или по време на харнене.

Тестостерон Пропионат се слага 3 пъти седмично примерно: понеделник, сряда и петък час час и половина преди тренировка, тъй като е доста бърз препарат, който започва да действа почти веднага след неговото инжектиране.

Схема за по напреднали: Стромба (Станозолол) взимат се сутрин 2 таблетки, след обяд преди тренировка 2 таблетки и вечер преди лягане 2 таблетки. Тестостерон Пропионат може да се слага 4 пъти седмично пример: понеделник и вторник, четвърък и петък час час и половина преди тренировка. 

Тези два препарата са сходни и познати още като: Stromba Stanozolol и Testosterone Propionate.

Anabolicbg.com може да изготви на всеки желаещ, индивидуална стероидна схема на прием (стероиден цикъл).


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката