Венозна инжекция на мастноразтворим анаболен стероид

»
»

Поставянето на инжекция мастноразтворим анаболен стероид не е шега. Към инжектирането на стероиди трябва да се подхожда сериозно и с повишено внимание. Ако не сте сигурни в собствените възможности и умения да поставяте инжекция, обърнете за помощ към медицинско лице, или някой, който има повече опит от вас. Инжектирането на анаболни андрогенни стероиди става интрамускулно, което ще рече вътре в самия мускул.
Ако по погрешка стероиден препарат е инжектиран подкожно, това ще доведе до отток, подуване, и некачествено усвояване на активните вещества в стероида.
Най-сериозни и опасни за здравето последици, включително клинична смърт се получават когато се извърши най-опасното и погрешно възможно действие при употреба на анаболи  - венозно инжектиране. Мастноразтворимите анаболни стероиди, както казахме се инжектират интрамускулно. Ако попаднат директно в кръвообращението чрез лудостта да се постави инжекция стероид венозно – това предизвиква необратими реакции и дори смърт. Венозното инжектиране може да е фатално, като предизвика сърцето да спре.

Задължително е да се приемат продукти с доказан произход и качество. Употребата на фалшиви спортни стимуланти, анаболи, стероиди ментета, с недоказан и неизвестен произход може също да доведе но непредвидими необратими странични ефекти и дори да е с фатален край.  При стероиден цикъл трябва да се пристъпва внимателно и с познание към комбинирането на различните анаболни андрогенни стероиди, определянето на подходящата доза и период на приемане.

Повече информация за възможните  негативните страничните ефекти от прием на анаболи и може да прочетете тук:
Стероидните препарати и лекарствени продукти, които се предлагат за поръчка, купуване и доставка са с доказан произход, ползват се с широка популярност на пазара и са произведени от сертифицирани фармацефтични компании. Ако имате нужда от инфромация или имате какъвто и да е въпрос, свързан с употребата на анаболни стероиди, свържете се консултант от АнаболикБГ. 


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката