Мастерон срещу Параболан – сравнение на двата препарата

»
»

Мастерон и Параболан са инжекционни мастноразтворими анаболни стероиди, които е трябва да се комбинират с още някой от продуктите ни. Активната съставка на Мастерон е Dromastanolone Di-propionate, а  активната съставка на Параболан – Trenbolone Acetate.

Masteron

Masteron  не ароматизира в каквато и да е доза. Той спомага за повишаване на мускулната маса. Мастерон  прави  мускулите релефни, плътни и пълни. Стероидният препарат втвърдява вече изчистените мускули. Бодибилдърите използват Мастерон за подчертаване на мускулната сепарация. Честа практика е спортистите да го използват последните 4-5 седмици преди състезанието в комбинация  с Primobolan, Oxandrolone, Parabolan или  Winstrol. Тъй като Masteron не ароматизира, не е необходимо да се приема Novadex. Токсичността на Мастерон към  черния дроб е много малка.

Parabolan

Параболан е родственик на стероидния препарат Дека-Дураболин. Сходството на двата стероидни продукта  не се свежда само молекулярната структура. Дека-Друболин и Parabolan  имат подобно поведение.  Резултатите от допинг-контрол  често  не могат да определят кой от двата стероидни препарата е бил използван. Parabolan  е малко по-андрогенен от Дека. Параболан е идеален продукт за основен период. Относително високите андрогенни свойства на Parabolan  осигуряват допълнителна “сухост” на спортиста. Тези характеристики на Параболан  придават на мускулите изразителен и обемен вид. Когато се приемат големи количества протеин, Parabolan  е ефективен и при нискокалорийна диета.

Двата стероидни продукта Мастерон и Параболан не могат да бъдат съпоставяни. Те са твърде различни.  Ако вземем предвид  андрогенност и ароматоза, то Masteron  е по-твърд препарат, заради специфичните си свойства и субстанция.


ЗА КОНТАКТИ: 0885555095


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката

Гинекомастия и Провирон

Често се приема, че могат да се направят мускули като се използва провирон, което е едно погрешно схващане. Провирон - PROVIRON е силен андроген, но с много слабо изразени анаболни свойства.

Натурални секс стимуланти и медикаменти

Сексуални стимуланти (секс стимуланти) са продукти, които спомагат за възстановяване на сексуалното желани и подобряване на общата си сексуална функция. 

Интересни факти за оралния препарат Стромба (Stanozolol).

Стромба (Станозолол) - да го приемаме, комбинираме и какъв ефект има.
В тази статия представяме основна информация за това как да се приема, дозира и комбинира Стромба, което е популярното наименование на Stanozolol, с анаболни стимулатори за орално и инжекционно използване.

Предимства на използване на Стромба в сравнение с други анаболни стероиди

Стромба осигурява изключително качествено нарастване на мускулната маса. Това е в основата на предпочитанията, които атлети и фитнес маниаци му отдават. Като класификация, стромба е андрогенен анаболен стероид. Освен с това наименование, той е известен още като Станозолол. Тъй като това име е доста по-трудно за запомняне и често се бърка, то се използва доста по-рядко и най-вече в специализираната литература по въпроса.

При използване на препарата, или при изпълняване на програми, базирани на него, бодибилдърите се радват на отлично нарастване на мощта и силата. Нещо повече, те получават онази толкова нужна им енергия и издържливост, която е нужна по време на тежки тренировки.

Едно друго, много важно предимство на Стромбата е бързото изгаряне на мазнините. Това води до оставане на чиста мускулна маса. Тялото на спортиста се разкрасява. То придобива изключително красив релеф с ясно различими мускули. 

Използвайте този препарат кратко време

Метандростенолон е действащата съставка на доста известният в средите на спорта препарат популярен под името Метан.

Стромба е търговско име

Стромба е търговското име на най—масово използвания продукт от групата на стероидните препарати.


Всички новини


ЗАПИТВАНЕ / ПОРЪЧКА
Име:

Моля, въведете име
Е-мейл или телефон:

Моля, въведете е-мейл или телефон
Съобщение:

Моля, въведете текст

Въведете кода от картинката